Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

MÖKKEILE KESTÄVÄSTI

Mökillä voit vaihtaa vapaalle ja uppoutua sinulle tärkeisiin asioihin. Nautitko kasvien kasvattamisesta, oman sadon maistelusta tai kukkarunsaudesta ympärillesi? Tai ehkä haluat päivittää mökkihuussin tähän päivään ja nauttia helposta kierrättämisestä. 

Poimi alta inspiroivat ajankohtaiset vinkit ja tuotteet ekologiseen mökkeilyyn.

Kasvattamisen iloa helposti 

Lämmin seinusta, laituri, kallioinen mökkitontti. Satoisa ja kukkiva puutarha on helppo perustaa lähes minne vaan viljelysäkkien avulla. Säkeissä voi kasvattaa sellaisillakin paikoilla, joihin ei muuten ole mahdollista istuttaa kasveja.

Mökillä kastelu voi olla haasteellista, jos välillä mökkeilyssä on päivien tai joka viikkojen tauko. Kasteluongelman ratkaisee säkkiin liitettävä Kasteluallas.

 

Lisää vinkkejä helppoon kasvattamiseen

Kompostoi biojäteet mullaksi

Mökillä keittiön biojätteet, kuivakäymälän jätökset sekä puutarhan kasvijätteet on helppo kompostoida. Kompostointi vähentää sekajätteen määrää ja tuottaa ravinteikasta multaa. Keittiön biojätteitä kompostoitaessa kompostorissa on oltava tiivis kansi ja pohja, etteivät jyrsijät pääse kompostoriin. Mökillä, jolla ei olla talvella, kompostorin ei tarvitse olla lämpöeristetty.

 

Poimi vinkit kaikkeen kompostointiin mökillä

Mökin käymäläasiat kuntoon

Haiseeko huussi tai onko se ikävä tyhjentää? Näin ei tarvitse olla. Nykyaikaiset kuivakäymälät ovat siistejä, hajuttomia ja helppokäyttöisiä. Kuivakäymälä säästää myös vesilaskussa ja helpottaa jätevesien käsittelyä sekä mahdollistaa paikallisen ravinnekierron. Nykyiset kuivakäymäläratkaisut lisäävät mökkien käyttömukavuutta.

 

Käymäläratkaisut huussiin ja sisälle mökkiin