Kansainvälisyys - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Biolanin kansainvälinen toiminta

Lyhyet ravinneketjut ovat keskeinen osa kestävän kehityksen ajattelua. Tuotteiden valmistuksen vieminen lähelle niiden käyttöpaikkaa on tehokas tapa pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä. Meillä on myös velvollisuus auttaa ja opettaa toisiamme kestävien toimintamallien rakentamisessa.

Kansainvälinen toiminta ja yhteistyö ovat kuuluneet Biolanin toimintaan yhtiön varhaisista vaiheista alkaen.  Kun vuonna 1992 YK:n ympäristö- ja kehityskonferenssissa Rio de Janeirossa julkistettiin kestävän kehityksen periaatteisiin sitoutuneiden yritysten nimet, joukossa oli myös Biolan Oy.

Biolan on suomalainen perheyhtiö, mutta toimimme kansainvälisillä markkinoilla. Biolanilla on tuotantolaitokset Suomessa, Virossa ja Kiinassa sekä myyntiyhtiö Venäjällä. Viemme ekologisuutta edistäviä tuotteitamme kaikkialle maailmaan. Olennainen osa kansainvälistä toimintaamme ovat projektit ja kehityshankkeet esimerkiksi Ugandaan,  Intiaan, Haitille ja Kuubaan. Kaikessa kansainvälisessä toiminnassamme pyrimme edistämään alueellista kehitystä ja yhteistyötä.

 

Biolan mukana Unicefin UniWASH-hankkeessa 

 

”Kehittyvillä markkinoilla ei ole näkyvissä nopeita voittoja. Kehitysyhteistyörahoitus ei kata liiketoiminnan kehittämistä, mutta hankkeen sivutuotteena löytyvät paikalliset kumppanit ja tarpeiden ymmärtämisen myötä myös mahdollisuus onnistua liiketoiminnassa kasvaa merkittävästi.”
Biolanin hallituksen puheenjohtaja Pekka Kariniemi

 

Kuvagalleria1