Internationell verksamhet - www.biolan.fi

Genvägar

Bläddra bland produkter

Läs artiklar om trädgårdsskötsel

Läs artiklar om ekoboende


Hitta närmaste Biolan-återförsäljare

Sök återförsäljare


Biolan Oy – huvudkontor

Besöksadress: Lauttakyläntie 570, FI-27510 Eura
Postadress: PB 2, FI-27501 Kauttua, öppet vardagar: 8–16
info@biolan.fi

Biolans internationella verksamhet

Korta näringskedjor är ett centralt element inom hållbar utveckling. Genom att tillverka produkter nära de ställen där de används kan man på ett effektivt sätt minska koldioxidavtrycket från en produkt. Det är också vår skyldighet att hjälpa och lära varandra att skapa hållbara verksamhetsmodeller.

Internationell verksamhet och internationellt samarbete har varit en del av Biolans verksamhet alltsedan de tidiga skedena.  Då namnen på de företag som hade förbundit sig till principerna om hållbar utveckling offentliggjordes vid FN:s konferens för miljö och utveckling i Rio de Janeiro 1992 var Biolan ett av dem.

Biolan är ett finländskt familjeföretag, men vi verkar på den internationella marknaden. Biolan har produktionsanläggningar i Finland, Estland och Kina samt ett säljbolag i Ryssland. Vi exporterar våra ekologifrämjande produkter över hela världen. En relevant del av vår internationella verksamhet är de projekt och utvecklingsprojekt som vi deltar i exempelvis i Uganda, Indien, Haiti och Kuba. I all vår internationella verksamhet strävar vi efter att främja den lokala utvecklingen och samarbetet.

 

Biolan deltar i Unicefs projekt UniWASH 

 

”På utvecklingsmarknaderna finns det inga tecken på snabba framgångar. Finansiering av utvecklingssamarbete omfattar inte affärsverksamhetsutveckling, men en behållning av projektet är att man hittar lokala samarbetspartner och får en förståelse för behoven, vilket också avsevärt ökar chanserna att lyckas med affärsverksamheten.”

Biolans styrelseordförande Pekka Kariniemi

 

Kuvagalleria1