Garantiregistrering - www.biolan.fi

Genvägar

Bläddra bland produkter

Läs artiklar om trädgårdsskötsel

Läs artiklar om ekoboende


Hitta närmaste Biolan-återförsäljare

Sök återförsäljare


Biolan Oy – huvudkontor

Besöksadress: Lauttakyläntie 570, FI-27510 Eura
Postadress: PB 2, FI-27501 Kauttua, öppet vardagar: 8–16
info@biolan.fi

Registrera din Biolan-produkt – 20 års garanti:

Biolan-produkterna främjar en hållbar utveckling. Genom hållbara råvaror, tillgång på reservdelar och produkter med lång livscykel minskar vi användningen av orörda råvaror. Biolan ger nu 20 års garanti från köpdatum på stommen till produkterna Snabbkompostor 220eco och Komposttoaletteco. Garantin gäller i Finland.

Registreringsanvisningar

För att garantin ska gälla krävs registrering av den nya produkten Biolan Snabbkompostor 220eco eller Biolan Komposttoalett eco. Vid behov kan vi enkelt söka fram identifieringsuppgifterna för din kompostor eller toalett i vårt produktregister. Registrera produkten och garantin gäller från inköpsdatumet.

Kom ihåg att spara köpkvittot eller en kopia av det som bevis på köpdatum för produkten. Ovan nämnda garanti gäller endast produkter som är i privat bruk i privathushåll och endast produkter som köpts 1.3.2017 och efter detta.

De uppgifter som anges på blanketten behandlas endast inom Biolan Oy. Vi iakttar bestämmelserna i personuppgiftslagen i vår verksamhet. Uppgifterna lämnas inte ut. Tillståndet att skicka marknadsföringsmeddelanden kan återkallas när som helst.