Ekomästarna - www.biolan.fi

Genvägar

Bläddra bland produkter

Läs artiklar om trädgårdsskötsel

Läs artiklar om ekoboende


Hitta närmaste Biolan-återförsäljare

Sök återförsäljare


Biolan Oy – huvudkontor

Besöksadress: Lauttakyläntie 570, FI-27510 Eura
Postadress: PB 2, FI-27501 Kauttua, öppet vardagar: 8–16
info@biolan.fi

Ekomästarna – Tjänster inom ekoboende

Biolan Ekoasuminen Oy:s auktoriserade montörer, Biolan Ekomästarna, är proffs på ekoboende.

Biolan Ekomästarna är Biolan Ekoasuminens samarbetspartner inom planering, försäljning, installation och underhåll av avloppsvattensystem, torrtoaletter, kompostering och solenergi. Biolan Ekomästarna genomför alla slags projekt med expertis och tillförlitlighet från början till slut.

Planering

En Biolan Ekomästare gör ett avgiftsfritt kartläggningsbesök i kundens fastighet, hjälper till att välja rätt avloppssystem för fastigheten och utarbetar vid behov en fastighetsspecifik avloppsvattenplan tillsammans med kunden.

God planering är halva jobbet. En högkvalitativ plan garanterar att fastigheten får en bekymmersfri, välfungerande och lagenlig anläggning för årtionden framåt. Samtidigt sparar kunden avsevärda belopp i fråga om investeringar och driftskostnader.

Implementering

En utbildad och kunnig Biolan Ekomästare sörjer för implementeringen av planen. På detta sätt säkerställer vi att installationen görs enligt den utarbetade planen. Biolan Ekomästarna jobbar med nyckelfärdiga lösningar och ger kunden personlig handledning vid ibruktagandet. Enkelt och bekymmersfritt!

Underhåll

Biolan Ekomästarna är väl förtrogna med produkterna de säljer och systemen de installerar. Ekomästarna kan också svara på frågor om ibruktagande eller underhåll. Eventuella garantifrågor sköts också via den egna Ekomästaren. Alla Biolan-avloppsreningsverk har fem års garanti. Via Biolan Ekomästarna kan kunden även ingå ett bekymmersfritt underhållsavtal.

Biolans auktoriserade Ekomästare finns angivna på kartan nedan.

Ange din ort, adress eller postnummer i sökfältet och välj inom hur stort område du vill söka Ekomästare. Klicka sedan på Sök Ekomästare. Genom att klicka på de röda tecknen på kartan hittar du utförligare information om Ekomästarna.

 

Ekomestarit Extranet

Finansiering

Vi erbjuder en omfattande finansieringstjänst för flexibel anskaffning av våra produkter i samarbete med Santander Consumer Finance Oy.


Läs mer om finansiering