Tuotteet ja palvelut ammattilaisille - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Tuotteet ja palvelut ammattilaisille

Novarbo Oy – Ammattiviljelijän kumppani 

Biolan Groupiin kuuluva Novarbo Oy on ammattikasvihuoneviljelijän kumppani korkeatasoisten tuotteiden ja ratkaisujen toimittajana. Korkeatasoiset raaka-aineet, syvällinen asiantuntijuus ja asiakaslähtöinen palvelu ohjaavat toimintaamme. Myös ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat Novarbo Oy:lle arvoja, jotka ovat mitattavissa myös lopputuotteista.

Lue lisää 

Kiertoravinne Oy - Kierrätyslannoitteet maatalouteen 

Biolan Groupiin kuuluva Kiertoravinne Oy kehittää mm. Gasumin biokaasulaitosten ja teollisuuden sivuvirroista maatalouden ja teollisuuden käyttöön soveltuvia ravinteita, lannoitteita, lisäaineita ja maanparannusaineita. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös Biolanin valmistamat Arvo- luomulannoitteet ja Arvo-kompostit peltoviljelyyn sekä Pöytyän Maanparannuksen kalkitusaineet peltokäyttöön.

Lue lisää

Laadukkaat Bio-Humus Kuiviketuotteet eläintiloille

Biolanin valikoimiin kuuluvat laadukkaat turve- tai puupohjaiset Bio-Humus Kuiviketuotteet soveltuvat hyvin eri käyttötarkoituksiin. Tuotevalikoimastamme löytyvät irtotuotteina kuivikkeet broileri- ja kalkkunahallien, hevostallien ja karjatilojen tarpeisiin.

Lue lisää
 

Lannan vastaanotto 

Biolan ottaa vastaan broilerin- ja hevosenlantaa sopimusten mukaisesti. Hyödynämme maatalouden arvokkaat sivuvirrat takaisin kiertoon ja valmistamme niistä lannoitteita, kasvualustoja, maanparannusaineita niin kuluttajien kuin ammattiviljelijöidenkin käyttöön.

Lue lisää