Bio-Humus kuiviketuotteet - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Bio-Humus Kuiviketuotteet

Biolan Oy tarjoaa laadukkaita kuiviketuotteita ja luotettavaa asiakaskohtaista palvelua. Tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia kuivikkeita. Valikoimiimme kuuluvat turve- ja puupohjaiset kuivikkeet, sekä niiden seokset.

Tuotevalikoimastamme löytyvät irtotuotteina kuivikkeet broileri- ja kalkkunahallien, hevostallien ja karjatilojen tarpeisiin.

Kuivike-appi

Biolan Kuivike-Appi on sähköinen tilauskanava kuivikeasiakkaillemme. Järjestelmä helpottaa kuivikkeiden tilaamista, ja mahdollistaa niiden tilausten tekemisen netin kautta milloin ja missä vain. Tilaaminen onnistuu niin tietokoneen, tabletin kuin kännykänkin kautta.

Tutustu Kuivike-appiin

Tilaus- ja yhteydenottolomake

Bio-Humus Kuiviketuotteet tuotetaan Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Toimitamme kuivikkeet irtokuormina ketjupurkukalustolla. Kuljetamme kuivikkeet joustavasti perille asti asiakkaan tarpeiden mukaan. Päämarkkina-alueemme on Lounais- ja Etelä-Suomi. 

  • Pihatto -kuiviketurve on pihattokäyttöön tarkoitettua edullisempaa, tummempaa ja kuituisempaa kuiviketurvetta. Toimitetaan irtona. 
  • Perus -kuiviketurve on rakenteeltaan hienojakoisempaa ja helposti koneellisesti levitettävää turvetta. Soveltuu hyvin käytettäväksi broilerihalleissa tai hevostalleilla. Toimitetaan irtona.
  • Extra -kuiviketurve on erittäin imukykyistä, kuivaa ja kevyempää käyttää esimerkiksi navetoissa tai kalkkunahalleissa. Saatavana myös karkeampana vaihtoehtona. Toimitetaan irtona.
  • Turve-kutteri -sekoitus on valmistettu sekoittamalla karkeaa turvetta ja kutterinlastua keskenään. Toimitetaan irtona. 
  • Kutterinlastu -kuivike on kuiva, puupohjainen kuivike esimerkiksi kalkkunoille. Toimitetaan irtona. 
  • Murskattu kuiviketurve on karkeasta peruskuiviketurpeesta murskaavalla seulakauhalla valmistettu kuivike. Toimitetaan irtona. 
  • Biolan Eläinkuivike (180l) on pakattu korkealaatuinen turve- ja puupohjainen kuivike eri eläinsuojien kuivittamiseen. Lue lisää

Lisätietoja:  
Janne Pitkänen
p. 040 560 3382
janne.pitkanen@biolan.fi