Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Biolan mukana Huvilan & Huussin upeissa muutoksissa

Olemme jälleen mukana toteuttamassa piha- ja huussiremontteja huippusuositussa Huvila & Huussi -ohjelmassa. Uudet jaksot esitetään Nelosella maanantaisin 22.3. alkaen.  Tutustu muutoskohteisiin ja katso asiantuntijoiden vinkit pihoille ja mökeille. 

Erinin pikkumökki kokee upean muodonmuutoksen 

Laulaja Erinille mökkeily on melko uutta ja pienessä mökissä on omat haasteensa. Muutoksen yhteydessä Huvila & Huussi tiimi laajentaa mökkiä suunnittelija Mikko Vesasen johdolla, ja mökkiin saatiin runsaasti lisätilaa ja valoa, sekä paljon toivottu sisävessa. 

Lue lisää Erinin mökin muutoksesta

 

Tuomas Kyrön hurja piharemontti 

Kirjailija Tuomas Kyrö viettää paljon aikaa mökillään niin vapaalla ollessaan, mutta myös töitä tehden. Mökkimuistot ulottuvat Kyrön lapsuuteen saakka, ja nyt paikan halutaan palvelevan paremmin eri sukupolvia. Uusi mökki on valmistunut vanhan viereen, mutta mökkipiha kaipaa uutta ilmettä. Huvilan ja Huussin maisemasuunnittelija Kati Jukarainen ideoi mökkipihan kokonaan uudelleen. Näin isoa ja massiivista muutosta ei olla ennen ohjelmassa nähty. Lopputulos on huikea! 

Katso miltä Kyrön uusi mökkipiha näyttää

 

Mökki lähellä kotia

Kirsi etsi perhelleen 10 vuotta unelmien mökkipaikkaa. Kunnes vihdoin löytyi vuonna 1954 rakennettu mökki upean järven rannalta ihan kodin läheltä.  Paikasta tuli perheelle heti rakas. Mökki ei kuitenkaan ole perheen kannalta kovin toimiva, ja nyt toiveena olisikin saada mökkiin paitsi uutta ilmettä myös nukkumapaikkoja ja nykyajan mukavuuksia.  

Vaikka mökki on pieni, suunnittelu- ja remonttiurakka Huvila & Huussi -tiimillä on valtava. Vastaan tulee myös haasteita, mutta ne ratkotaan ja muutos on kaikkien mieleen. 

Lue lisää upeasta muutoksesta

Huvila & Huussi Nelosella ja Ruudussa keväällä 2021