Inspiroivat webinaarit - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

VINKIT PARVEKKEELLE JA PUUTARHAAN 

Kasvien hoito antaa iloa ja energiaa. Olitpa kiinnostunut parvekekasvatuksesta, mökkipuutarhan ehostamisesta tai lavaviljelystä, webinaarisarjamme opastaa sinut alkuun ja antaa monipuolisesti vinkkejä onnistumiseen. 

Webinaaritallenteet eivät valitettavasti enää ole katsottavissa, mutta tältä sivulta löydät linkit samansisältöisiin artikkeleihin. 

Upota sormet multaan ja inspiroidu kasvun ihmeestä!
 

Lavatarha

 

Lavoissa voi viljellä kaikkia hyötytarhan kasveja ja kasvatuksen alkuun pääsee helposti. Lavoissa kasvien hoito on helppoa. Jo 20 cm korkeissa lavoissa voi kasvattaa yrttejä, salaatteja ja pikkuvihanneksia. Porkkanat, maissit, kaalit viihtyvät noin 30-40 cm syvässä mullassa.

 

Katso vinkit lavatarhan perustamiseen

 

 

Mökkipuutarha

Mökillä vietetään aikaa entistä enemmän. Oman sadon kasvattaminen on helpompaa kuin uskotkaan! Kasvusäkit ja kasvatusaltaat mahdollistavat vaivattoman kasvattamisen myös mökillä.

Mökillä biojätteet kannattaa kompostoida. Kompostointi on oiva tapa kierrättää ravinteet ja saada muhevaa multaa omaan mökkipuutarhaan.

 

Katso inspiroivat vinkit mökkeilyyn  

Parvekepuutarha

Parvekeviljely on helppoa ja sopii aloittelevallekin viherpeukalolle. Parvekkeella voit kasvattaa niin kukkia kuin omaa satoakin. Valitse kasvit valoisuuden mukaan, hanki hyvä multa ja muista lannoittaa.

Lisää kasvutilaa parvekkeelle saa nikkaroimalla seinähyllyjä sekä istuttamalla riippuvia kasveja amppeleihin tai kasvattamalla köynnöksiä tukea vasten ylöspäin.

 

Lue lisää parvekeviljelystä