Biolan – Tee takuurekisteröinti Biolan-tuotteellesi! - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Rekisteröi Biolan-tuotteesi – Takuu 20 vuotta:

Biolan-tuotteet edistävät kestävää kehitystä. Kestävät raaka-aineet, varaosien saatavuus ja tuotteen pitkä elinkaari vähentävät neitseellisten raaka-aineiden käyttöä. Biolan antaa nyt Pikakompostori 220eco:lle ja Kompostikäymäläeco:lle 20 vuoden runkotakuun tuotteen ostopäivästä. 

Rekisteröintiohje

Takuun voimaantulo edellyttää uuden Biolan Pikakompostori 220eco:n tai Biolan Kompostikäymäläeco:n rekisteröimistä. Tarvittaessa löydämme kompostorisi tai käymäläsi tunnistetiedot nopeasti tuoterekisteristämme. Rekisteröi tuote, ja takuu on voimassa ostopäivästä alkaen. 

Muista säilyttää ostokuitti tai valokopio siitä, jotta voit osoittaa tuotteen ostopäivän. Edellä mainittu takuu koskee vain yksityisessä kotitalouskäytössä olevia tuotteita ja on voimassa vain 1.3.2017 ja sen jälkeen ostetuille tuotteille.  HUOM! Takuu ei koske II-laatuisia tuotteita. 

Lomakkeessa annettuja tietoja käsitellään vain Biolan Oy:ssä. Noudatamme toiminnassamme henkilötietolain määräyksiä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Luvan lähettää markkinointiviestejä voi perua koska tahansa.

Tietosuojaseloste.