Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

ASIAKASREKISTERISELOSTE                    

(05/2018)

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Biolan Oy, Novarbo Oy, Biolan Ekoasuminen Oy, Favorit Tuote Oy (Biolan Group, Suomi)
Lauttakyläntie 570
27510 Eura

Rekisterin hoitaja
Asiakaspalvelu / Biolan Oy
Lauttakyläntie 570
27510 Eura
tietosuoja@biolan.fi

Rekisterin nimi
Biolan Groupin (Suomi) asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Biolan Groupin (Suomi) yritysten ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito, asiakasyhteydenpito ja markkinointi. Rekisterin tietoja voidaan käyttää  Biolan Groupin (Suomi) omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia
kieltänyt.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä
Rekisteri sisältää henkilötietoja asiakkaista.

Kuvaus rekisteröityihin liittyvistä tiedoista

Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- henkilötunnus
- Osoite
- Puhelinnumero
- Matkapuhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Asiakasnumero
- Tiedot käsitellyistä tilauksista
- Suoramarkkinointiluvat

Säännönmukaiset tietolähteet

- web-sivuston yhteydenottolomakkeet
- sähköposti
- takuurekisteröintilomake
- uutiskirjeen tilaus
- kyselyt ja arvonnat
- puhelin
- verkkokauppa
- myynti- ja markkinointi-tilaisuudet

Yhteys- ja asiakastietoja voidaan kerätä myös erilaisilla markkinointikampanjoilla. Markkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella.

Tietojen säilyttäminen
Tietoja säilytetään niin kauan kuin kussakin käyttötarkoituksessa asiakaspalvelun kannalta on tarpeen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai rekisterinpitäjän lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyvät.  Salassapitovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada
niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä sähköpostilla tai kirjallisesti ja osoittaa rekisterin hoitajalle
(ks. kohta Rekisterin hoitaja) tai käymällä toimistolla (Lauttakyläntie 570, 27510 Eura).

Tiedon korjaaminen
Rekisterin hoitaja oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterin hoitajaan tiedon korjaamiseksi (ks. kohta Rekisterin hoitaja).