Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Kiitos osallistumisestasi!

Biolan Mökkikompostori

Biolan Mökkikompostori soveltuu keittiön biojätteen ja käymäläjätteen kompostointiin kesäaikana. Kompostorin runko on lämpöeristetty ja sen rakenne on tiivis, mikä estää haittaeläinten pääsyn kompostoriin. Tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta kompostointi tehostuu. Mökkikompostori on helppo ja siisti tyhjentää alaluukun kautta.

Mökkikompostorissa on helppo kompostoida pakastavan ja erottelevan kuivakäymälän jätökset. Kompostorin mukana on kanisteri ja letku suotonesteen keräämistä varten.

 

Lue lisää Mökkikompostorista

 

Mökin käymäläasiat kuntoon

Haiseeko huussi tai onko se ikävä tyhjentää? Näin ei tarvitse olla. Nykyaikaiset kuivakäymälät ovat siistejä, hajuttomia ja helppokäyttöisiä. Kuivakäymälä säästää myös vesilaskussa ja helpottaa jätevesien käsittelyä sekä mahdollistaa paikallisen ravinnekierron. Nykyaikaiset kuivakäymäläratkaisut lisäävät mökkien käyttömukavuutta.

  • Kompostikäymälä on suosituin ulkokäymälä. Se on hajuton, helppokäyttöinen ja soveltuu myös keittiön biojätteen kompstointiin.
  • Simplett on siro, helposti lattian päälle asennettava kuivakäymälä, jossa on nesteen ja kiinteän jätteen erottelu istuinosassa.
  • Pakastava käymälä, Icelett, ei tarvitse viemäröintia tai tuuletusta. Se on helppo asentaa mihin tahansa sisätilaan.
  • Polttava käymälä, Cinderella, mahdollistaa vesivessan mukavuuden ilman viemäröintejä ja jätevesien käsittelyä. Käymäjätökset prosessoituvat pieneksi määräksi tuhkaa.

Käymäläratkaisut huussiin ja sisälle mökkiin