Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Joululahja-arvonta – säännöt

Kyselyyn voi vastata 1.12.2019 asti. Arvomme kymmenen voittajaa 2.12.2019.
Onnea arvontaan.

1. Arvonnan järjestäjä

Biolan Oy, Lauttakyläntie 570, 27510 Eura (jäljempänä "Järjestäjä")

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 5.11.2019 ja päättyy 1.12.2019. Tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä mukaan arvontaan. Arvonta suoritetaan 2.12.2019.

4. Arvontaan osallistuminen

Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystiedot sivulla: https://www.biolan.fi/joululahjat.html olevalla lomakkeella, osallistuu arvontaan, jonka palkinnon voi voittaja itse valita. Vaihtoehdot ovat:

Sisäkasvien hoitopaketti
(arvo n. 28 €) Paketissa: Merileväuute 0,5l, Ravinneneste 0,5 l, Ravinnepuikko, Orkidearavinne 0,5l

Biolan Pienoiskasvihuone ja Sammalnappi
(arvo n. 20 €) Paketissa: Kaksi Pienoiskasvihuonetta, kaksi Sammalnappi pakettia ja Basilikan siemeniä

Kompostorinhoitosetti
(arvo n. 35 €) Paketissa: Kompostorinhoitosetti ja Talvikuivike

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Osallistujien yhteystietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan arvonnan ja kontaktoinnin jälkeen.

5. Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen voittajaa. Palkinto, jonka arvo on noin 20-35 € riippuen siitä minkä palkinnon voittaja valitsee.

a. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseen. Voiton lunastuksen ajankohta sovitaan voittajien kanssa. Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajille voitosta ilmoittamisen yhteydessä.
b. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
c. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.
d. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
e. Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Voittaminen

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta. Voittajien nimet juolkaistaan myös arvontasivulla.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

8. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan lopuksi tietoturvallisesti.

9. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat arvontaan osallistumisesta.

10. Arvonnan ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos arvontaa ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

11. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.

12. Palkinnon luovutus / julkisuus

Palkinnon arvonta suoritetaan viimeistään kahden päivän kuluessa arvonnan päättymisestä. Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen liittyvistä kustannuksista manner-Suomen alueella. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta järjestäjän verkkopalvelussa. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietolain mukainen REKISTERISELOSTE
Laatimispäivämäärä: 5.11.2019

1. Rekisterinpitäjä
Biolan Oy, Lauttakyläntie 570, 27510 Eura

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Biolan Oy, asiakaspalvelu

3. Rekisterin nimi
joululahjaarvontanrekisteri-511

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Biolanin järjestämää arvontaa/kyselyä/kilpailua/kampanjaa varten. Näitä varten kerättäviä henkilötietoja voi olla (nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite) käytetään arvonnan toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin voidaan tallentaa vastaukset, henkilön nimi, uutiskirjeen tilaus, puhelin, osoite ja sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan, hänen osallistuessa arvontaan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Henkilötietoja ei luovuteta palvelua ylläpitävien tai kehittävien kolmansien osapuolien ulkopuolelle lukuun ottamatta tietojen luovutusta viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisissä tai ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain arvonnan toteuttamiseen sekä sivuston ylläpitoon osallistuvilla henkilöillä. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

9. Tietojen säilyttäminen
Arvontarekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes arvonnat on suoritettu ja voittajat ovat vastaanottaneet arvontojen palkinnot arvontojen sääntöjen mukaisesti. Tämän jälkeen henkilötiedot ja rekisteri tuhotaan. 

 

Osallistu arvontaan