Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

 

 

 

SolarThor -aurinkosähköjärjestelmät suoraan maahantuojalta

 

 

 

 

Auringon voimaa WinNovan Tähteen Asuntomessuilla

Biolan Ekoasuminen on toteuttanut Porin Asuntomessuilla Winnovan Tähti -kohteeseen SolarThor-aurinkosähköjärjestelmän. WinNovan Tähti on opiskelijavoimin rakennettu paikallisen yhteistyön taidonnäyte. Se on uusiutuvaa energiaa hyödyntävä kaksikerroksinen puutalo. Kohde on rakennettu pääosin WinNovan opiskelijatyönä ja niin rakentamisen kuin sisustuksenkin yksityiskohdissa näkyy vahvasti paikallisten yritysten luovuus ja ammattitaito ja erottuu muista kohteista erityisesti värikkyydellään.

Lue lisää.

 

Laadukkaat SolarThor -järjestelmät suoraan maahantuojalta

Biolan Ekoasuminen Oy kehittää aurinkoenergiaratkaisuja Suomen vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaita ratkaisuja. SolarThor-tuoteperheemme tuo aurinkolämmön ja -sähkön helposti ulottuvillesi niin omakotitaloon kuin vaativimpiinkin kohteisiin. 

SolarThor-tuotteiden laatu syntyy maailman parhaimpien valmistajien tuottamana. Paneelien tuotetakuu on 15 vuotta ja tehotuottotakuu 25 vuotta.

Toteutamme myös suuret aurinkosähköjärjestelmät teollisuuden, kaupan ja maatalouden tarpeisiin. Suuremmat aurinkosähköjärjestelmät suunnittelemme aina kohdekohtaisesti.

Aurinkosähköjärjestelmä esimerkki omakotitaloon: 2,2 kWh (8 paneelia) soveltuu 15000-18000kW vuosikulutukseen. Hinta alkaen 3285€ + rahti ja asennus

Kysy lisää  |  Tutustu tuotteisiin

Auringosta ilmaista energiaa

Auringon säteilyn synnyttämä energia on jatkuvasti uusiutuva luonnonvara, joka on puhdasta ja turvallista. Aurinkoenergian hyödyntäminen on ympäristöteko, joka vähentää luonnon hiilidioksidikuormaa ja lisää energiaomavaraisuutta.

Soveltuu loistavasti myös vakituiselle asunnolle

Aurinkoenergiaa on pidetty kesämökkien energialähteenä, mutta se soveltuu loistavasti myös vakituiselle asunnolle. Aurinkoenergiasta on suurin hyöty siellä missä energiaa kuluu eniten.

Lataa aurinkosähköesite tästä  |  Lataa aurinkolämpöesite tästä

Lue lisää.

Aurinkosähköjärjestelmästä paras mahdollinen hyöty

Paras taloudellinen hyöty aurinkosähköjärjestelmästä saadaan, kun järjestelmän tuottama energia korvaa mahdollisimman paljon verkosta ostettavaa sähköä. Itse tuotettu sähkö korvaa paitsi verkosta ostettavaa sähköenergiaa, myös sen siirron ja verot, joista sähkön kokonaiskustannushinta muodostuu. 

Lue lisää.

Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen

Tuntuiko kesämökki talveen jälkeen kostealta tai peräti tunkkaiselta? Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Parempi sisäilma aurinkoilmakeräimellä

Aurinkopuhallin on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla lämmittää tiloja ilmaiseksi pelkän auringonvalon avulla. Sähköliitäntää ei tarvita.

Lue lisää. 

Biolan Ekoasumisen uusi verkkokauppa on avattu! ️

Verkkokaupasta voit kätevästi tilata kotiisi Biolanin ympäristötuotteita sekä niihin liittyviä varaosia ja lisävarusteita. Valikoimiin kuuluvat myös SolarVenti- ja SolarThor -aurinkoenergiajärjestelmät sekä niiden tarvikkeet ja lisävarusteet.️

Tutustu uuteen verkkokauppaan ja avajaistarjouksiin! 

kauppa.ekoasuminen.fi

Kysy lisää - Biolan Ekoasuminen Oy

Matti Hakala, toimitusjohtaja
matti.hakala@biolan.fi
Puh. 0500 621 574

Juha Heikkinen, myyntipäällikkö
juha.heikkinen@biolan.fi
Puh. 0400 700 503