Hyödynnä aurinkoa - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

 

 

 

SolarThor -aurinkoenergia

 

 

 

 

Laadukkaat SolarThor -järjestelmät 

Solarthor Oy kehittää aurinkoenergiaratkaisuja Suomen vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaita ratkaisuja. SolarThor-tuoteperheemme tuo aurinkolämmön ja -sähkön helposti ulottuvillesi niin omakotitaloon kuin vaativimpiinkin kohteisiin. 

SolarThor-tuotteiden laatu syntyy maailman parhaimpien valmistajien tuottamana. Paneelien tuotetakuu on 15 vuotta ja tehotuottotakuu 25 vuotta.

Toteutamme myös suuret aurinkosähköjärjestelmät teollisuuden, kaupan ja maatalouden tarpeisiin. Suuremmat aurinkosähköjärjestelmät suunnittelemme aina kohdekohtaisesti.

Kysy lisää  |  Tutustu tuotteisiin

Auringosta ilmaista energiaa

Auringon säteilyn synnyttämä energia on jatkuvasti uusiutuva luonnonvara, joka on puhdasta ja turvallista. Aurinkoenergian hyödyntäminen on ympäristöteko, joka vähentää luonnon hiilidioksidikuormaa ja lisää energiaomavaraisuutta.

Soveltuu loistavasti myös vakituiselle asunnolle

Aurinkoenergiaa on pidetty kesämökkien energialähteenä, mutta se soveltuu loistavasti myös vakituiselle asunnolle. Aurinkoenergiasta on suurin hyöty siellä missä energiaa kuluu eniten.

Lataa aurinkosähköesite tästä  |  Lataa aurinkolämpöesite tästä

Lue lisää.

Aurinkosähköjärjestelmästä paras mahdollinen hyöty

Paras taloudellinen hyöty aurinkosähköjärjestelmästä saadaan, kun järjestelmän tuottama energia korvaa mahdollisimman paljon verkosta ostettavaa sähköä. Itse tuotettu sähkö korvaa paitsi verkosta ostettavaa sähköenergiaa, myös sen siirron ja verot, joista sähkön kokonaiskustannushinta muodostuu. 

Lue lisää.

Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen

Tuntuiko kesämökki talveen jälkeen kostealta tai peräti tunkkaiselta? Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Parempi sisäilma aurinkoilmakeräimellä

Aurinkopuhallin on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla lämmittää tiloja ilmaiseksi pelkän auringonvalon avulla. Sähköliitäntää ei tarvita.

Lue lisää. 

Hyödynnä verkkokaupan edut ️

Verkkokaupastamme saat kätevästi tilattua suoraan kotiisi Biolanin ympäristötuotteita sekä niihin liittyviä varaosia ja lisävarusteita. Valikoimiin kuuluvat myös SolarVenti- ja SolarThor -aurinkoenergiajärjestelmät sekä niiden tarvikkeet ja lisävarusteet.️

Tutustu verkkokauppaan! 

Kysy lisää - Biolan Ekoasuminen Oy

Matti Hakala, senior advisor
matti.hakala@biolan.fi
P. 0500 621 574

Samuli Sievi-Korte, tuotepäällikkö
samuli.sievi-korte@biolan.fi
P. 040 158 9925