Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen

Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen

SolarVenti puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen

SolarVenti puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Tuntuiko kesämökki talveen jälkeen kostealta tai peräti tunkkaiselta? Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Parempi sisäilma aurinkoilmakeräimellä

Aurinkopuhallin on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla lämmittää tiloja ilmaiseksi pelkän auringonvalon avulla. Sähköliitäntää ei tarvita.

SolarVentin toiminta perustuu siihen, että auringon säteily lämmittää aurinkoilmakeräimen mustan lämmönkeruupinnan. Laitteeseen asennettu aurinkokenno tuottaa sähköä ja käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle. Laite käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti täysin auringon energian ohjaamana - aina kun aurinko paistaa, ilman käyttökustannuksia. 

SolarVenti -mallistossa on tarjolla eri kokoisia laitteita erilaisiin tiloihin. Valitse sopivan kokoinen ja tehoinen malli kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Esitteestä löydät tuotteiden tekniset tiedot ja pinta-alasuositukset eri SolarVenti-malleille.  

Tutustu SolarVentiin

Biolan Ekoasuminen Oy yhteystiedot


Lue lisää aiheista