Miksi SolarVenti? - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Miksi SolarVenti?

Miksi SolarVenti?

Miksi SolarVenti?

Korkealaatuiset huoltovapaat aurinkoilmakeräimet

Nykyajan usein hyvin tiiviit ja eristetyt talot ovat yleensä hyviä lämmityskustannusten muttei läheskään aina sisäilman laadun kannalta. Ongelmana on ilman vaihtuvuus. Höyrystymisenesto seinissä ja katoissa sekä tiiviit ikkunat ja ovet estävät yleensä tehokkaasti aikaisempien aikojen luonnollisen ilmanvaihtuvuuden. Lämpölasien sisäpuolella oleva kosteus on yleinen merkki siitä, ettei sisäilma ole kunnossa.

Tuuletus ei ehdi mukaan. Useimmissa uusissa taloissa sisäilman laatu on yritetty taata tuuletuskanavien ja raikasilmaventtiilien avulla. Tuuletusta ei kuitenkaan useissa tapauksissa ole mitoitettu kattamaan tiiviin asunnon todellisia päivittäisen asumisen asettamia vaatimuksia. Vakavimmillaan se voi aiheuttaa terveydelle vaarallista homesientä seiniin ja rakenteisiin.

Sokeripaakkuja ja kesämökkituoksua. Erityisesti rakennuksissa, jotka eivät ole ympärivuotisessa käytössä, sisäilman laadun ongelmat lisääntyvät usein lomakauden ulkopuolella, kun huoneiden lämpötila on alhainen. Suhteellisen alhainen lämpötila yhdessä suljettujen ja lukittujen ovien ja ikkunoiden kanssa altistaa erityisesti kesä- ja loma-asunnot kosteudelle ja huonolle sisäilman laadulle. Tyypillisiä merkkejä ovat kylmänkostea ja homehtunut ilma – sekä paakkuuntunut sokeri.

SolarVenti ilman käyttökustannuksia

SolarVentin lähes 20 000 asiakasta ovat kokeneet, että SolarVenti-aurinkoilmakeräin voi ratkaista kosteudenpoiston ja sisäilmanlaadun ongelman – ilman käyttökustannuksia. Kun laite on ollut toiminnassa hetken aikaa, on rakenteiden ja kalusteiden yleinen kosteus alentunut – myös niinä päivinä ja aikoina, jolloin aurinko paistaa vain harvoin. Vastaavasti homeen ja homesienten elinolosuhteet ovat pilalla.

Yhä useammat asiakkaat toteavat, että aurinkoilmakeräintä voi käyttää poistamaan kosteutta ja luomaan parempaa sisäilmaa myös ympärivuotisissa asunnoissa. Sama pätee myös esimerkiksi kellareissa, asuntovaunuissa, veneissä, konteissa ja museoissa.

SolarVenti esite (pdf)

Solarventi autoilmakeräin poistaa kosteuden

 


Lue lisää aiheista