aurinkoenergia - SolarVenti raikastaa sisäilmaa auringon voimalla - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

SolarVenti raikastaa sisäilmaa auringon voimalla

SolarVenti raikastaa sisäilmaa auringon voimalla

SolarVenti tuulettaa ja raikastaa sisäilmaa poistaen kosteutta auringon voimalla. Se sopii mökeille, varastoihin, autotalleihin ja kellareihin.

SolarVenti raikastaa sisäilmaa auringon voimalla

SolarVenti tuulettaa ja raikastaa sisäilmaa poistaen kosteutta auringon voimalla. Se sopii mökeille, varastoihin, autotalleihin ja kellareihin.

Kesämökin, kellarin tai varaston sisäilma saattaa toisinaan tuntua kostealta tai peräti tunkkaiselta. Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Parempi sisäilma SolarVenti -aurinkoilmakeräimellä

SolarVenti tuulettaa ja raikastaa sisäilmaa poistaen kosteutta auringon voimalla. SolarVenti on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla tasoittaa rakennuksen lämpötilaa ilmaiseksi auringon säteilyn avulla. SolarVenti toimii aina auringon paistaessa, ja sopii siten erinomaisesti tiloihin, jotka ovat ajoittain tyhjillään.

Toimii auringon voimalla 

SolarVentin toiminta perustuu siihen, että auringon säteily lämmittää aurinkokeräimen mustan lämmönkeruupinnan. Laitteeseen asennettu aurinkokenno tuottaa sähköä ja käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle. Laite käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti auringon säteilyn ohjaamana. Sähköliitäntää ei siis tarvita, eikä käyttökustannuksia ole.

Helppo asentaa

SolarVenti asennetaan vaaka- tai pystysuoraan seinälle, joka on auringon suuntaan (mieluiten suoraan etelään). Varmista, ettei puu, rakennus tai muu este varjosta paneelia edes talvella, kun aurinko paistaa matalalta. SolarVentin asennus on yksinkertaista. Seinään tehdään läpivienti ja aurinkoilmakeräin kytketään erityisellä joustoputkella lautasventtiiliin. Seinäasennussarja tarvikkeineen kuuluu toimitukseen. Saatavana myös kattoasennussarja eri kattotyypeille.

Katso video asennuksesta

Vaihtoehtoja erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin

SolarVenti -mallistossa on tarjolla monipuolisesti laitteita ja ratkaisuja erilaisiin tiloihin. Valitse sopivan kokoinen ja tehoinen malli erikokoisiin kiinteistöihin.

  • Mökit: SolarVenti pidentää mökkikautta. Se tuulettaa ja kuivattaa mökin sisäilmaa aina auringon paistaessa.
  • Kellarit: SolarVentin mallistosta löytyvät erityisesti kellaritilojen tuuletukseen suunnitellut laitteet. Myös rossipohjat tuulettuvat SolarVentin avulla.
  • Autotallit: SolarVentin avulla autotalli pysyy kuivana ja tuuletus miellyttävällä tasolla. 
  • Teollisuushallit: Suuremmat SolarVenti –tuotteet soveltuvat teollisuushallien tarpeisiin. Niiden lämmitys- ja ilmastointikustannuksia saadaan alennettua SolarVentin avulla 
  • Maatalousrakennukset: Kosteuden poisto on tärkeää tiloissa, joissa säilytetään työkaluja, koneita ja laitteita. Oikein valittu SolarVenti myös tasoittaa konehallin lämpötilaa.

Lue lisää solarventi.fi -sivustolta

SolarVenti -esite

SolarVentit kätevästi kotiin verkkokaupastamme. 


Lue lisää aiheista