Heikki Paasosen kesäpaikan upea muutos - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Heikki Paasosen kesäpaikan upea muutos

Heikki Paasosen kesäpaikan upea muutos

Heikin vanhemmat ovat hankkineet kesäpaikan, joka ei ensinäkemältä sävyttänyt. Jyrkkä rinnetontti ja pieni hirsimökki saunoineen vaativat Huvila ja huussi ammattilaisten apua remontin teossa.

Heikki Paasosen kesäpaikan upea muutos

Heikin vanhemmat ovat hankkineet kesäpaikan, joka ei ensinäkemältä sävyttänyt. Jyrkkä rinnetontti ja pieni hirsimökki saunoineen vaativat Huvila ja huussi ammattilaisten apua remontin teossa.

Mökkeily ei ole Heikki Paasoselle eikä hänen vanhemmilleen kovin tuttua ja ensimmäisen mökkikesän aikana paikassa lähinnä ihmeteltiin mitä pitäisi tehdä. Perhe on kasvamassa ja tilaa ja toimintoja tarvitaan jatkossa kolmelle sukupolvelle. Toiveissa Heikillä ja hänen äidillään Eivorilla on lisää nukkumatilaa, paremmat ruuanlaittomahdollisuudet sekä turvallisemmat kulut mökin rinnemaastossa. Erityistoiveena Eivorilla on polttava käymälä. 

Perinteinen hirsimökki on pieni, joten Huvilan ja huussin sisustussuunnittelija Mikko Vesanen päättää jättää sen keittiö- ja oleskelukäyttöön. Uusi lisärakennus toimii nukkumamökkinä niin Heikin perheelle kuin hänen vanhemmilleen. 

Muutos saa Heikin ja Eivorin sanattomaksi ja onnen kyyneleitäkin nähdään: 

Uusi Cinderella -polttokäymälä ilahduttaa 

Paasosten mökille asennettiin hartaasti toivottu polttava Cinderella Comfort -käymälä, joka soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin. 

- Asennus ja käyttö on helppoa. Cinderella Comfort malli toimii sähköllä ja siihen asennetaan poistoilma- ja korvausilmaputket, myyntipäällikkö Ville Tammelin Biolanilta kertoo. Jokaisella käyttökerralla käytetään suojapussia, joka pitää laitteen puhtaana. Pussi palaa jätösten mukana. 

Katso asiantuntijan vinkit Cinderella-polttokäymälän asennukseen ja käyttöön:

Cinderella -polttokäymälä polttaa kaiken käymäläjätteen pieneksi määräksi tuhkaa, jolloin käymäläjätteiden jälkikäsittelystä tai kuljettamisesta muualle ei tarvitse huolehtia. Tuhka on hygieenistä ja sen voi hävittää muun kotitalousjätteen mukana. Cinderella Comfort -malli ilmoittaa milloin tuhkasäiliö tulee tyhjentää. 

Käyttö on myös turvallista. Jätökset poltetaan suljetussa polttokammiossa, josta palamisessa syntyvät kaasut johdetaan ulos oman poistoilmaputken kautta. Polttava Cinderella-käymälä on hajuton ja hygieeninen ratkaisu, joka vastaa käyttömukavuudeltaan koti-WC:tä.

Huussin ja polttavan käymälän ansiosta Paasosten mökillä ei synny vesivessan aiheuttamia jätevesiä, joten pesu- ja tiskivesien puhdistaminen hoituu Biolan Harmaavesisuodatin Basic.  Suodattimen toiminta perustuu jäteveden mekaaniseen ja biologiseen suodattamiseen. Suodattimessa käytetään orgaanista suodatinmateriaalia, johon jäteveden epäpuhtaudet tarttuvat. Suodatinmateriaalin pinnalla elävä pieneliöstö käyttää epäpuhtaudet ravinnokseen ja puhdistettu vesi voidaan johtaa maahan. 

Kuvagalleria1

 

 


Lue lisää aiheista