Novarbo Oy - www.biolan.fi

Genvägar

Bläddra bland produkter

Läs artiklar om trädgårdsskötsel

Läs artiklar om ekoboende


Hitta närmaste Biolan-återförsäljare

Sök återförsäljare


Biolan Oy – huvudkontor

Besöksadress: Lauttakyläntie 570, FI-27510 Eura
Postadress: PB 2, FI-27501 Kauttua, öppet vardagar: 8–16
info@biolan.fi

Effektiv yrkesodling med respekt för naturen

Målet är en riklig och högklassig skörd full av smak, dofter och skönhet – med Biolans naturvänliga lösningar och produkter är det enkelt att bedriva effektiv odling med god avkastning. 

Biolan-koncernbolaget Novarbo Oy tillhandahåller högklassiga produkter och lösningar för yrkesodlare, trädgårdsmästare och anläggare av grönområden. Biolan garanterar hög kvalitet tack vare högklassiga råvaror, gedigen expertis och kundorienterad service.

Växtunderlag för yrkesodling

Att år efter år få en riklig skörd av hög kvalitet och önskade egenskaper hos de odlade grödorna är summan av många faktorer. Ett högklassigt växtunderlag är en av grundförutsättningarna för att du ska lyckas med odlingen.

 

Biolan-koncernbolaget Novarbo Oy är expert på yrkesodling och växtunderlag. I sortimentet ingår mull- och torvprodukter för såväl konventionell växthusodling som ekologisk odling. Dessutom erbjuder vi produktlösningar som skräddarsys efter den enskilda kundens behov.

 

Novarbo erbjuder högklassiga växtunderlag för olika användningsändamål

  • Grönsaker, bär och örter
  • Grupp- och krukväxter
  • Produkter för plantskolor samt skogsplantor
  • Plantodling 

Läs mer novarbo.fi

Ekologisk gödsel – lösningar för yrkesodlare

Ett växtunderlag som gödslats på rätt sätt ger riklig skörd. Yrkesodlare som väljer att gödsla med rena naturprodukter gör ett hållbart val.

 

Biolan-koncernbolaget Novarbo Oy är expert på yrkesodling och tillhandahåller finländska, högklassiga och lättanvända gödslingslösningar för yrkesodlare. Novarbos gödsel Aino och Arvo är organiska, rena naturprodukter. Utöver huvudnäringsämnen innehåller de även spårämnen. De ekogodkända gödselmedlen lämpar sig för både åker och trädgård.

 

Läs mer novarbo.fi

Växthusteknik

Lösningar med avancerad växthusteknik ökar effektiviteten och produktiviteten i odlingen samt kvaliteten och volymen på skörden. Ekologiska lösningar sparar inte enbart på naturen, utan ger också kostnadsbesparingar och minskar risken för växtsjukdomar och skadedjur.

 

Novarbo Oy är expert på yrkesodling och ingår i Biolan-koncernen. Novarbos avancerade växthusteknik lämpar sig för de krävande nordiska förhållandena och erbjuder yrkesodlare mångsidiga möjligheter:

 

  • avfuktning

  • värmeåtervinning i växthus (Heat Reuse)

  • Vertical Farming-lösningar

 

Läs mer novarbo.fi

 

 

 

 


Novarbo Oy tillhandahåller högklassiga produkter och lösningar för yrkesodlare.

Information om Novarbo