Solenergi - www.biolan.fi

Genvägar

Bläddra bland produkter

Läs artiklar om trädgårdsskötsel

Läs artiklar om ekoboende


Hitta närmaste Biolan-återförsäljare

Sök återförsäljare


Biolan Oy – huvudkontor

Besöksadress: Lauttakyläntie 570, FI-27510 Eura
Postadress: PB 2, FI-27501 Kauttua, öppet vardagar: 8–16
info@biolan.fi

Biolan Ekoasuminen skapar kraft från solen

Energin i solljuset är en ständigt förnybar naturresurs som är både ren och säker. Användning av solenergi är en miljögärning som minskar koldioxidbelastningen i naturen och ökar energisjälvförsörjningen.

Biolan Ekoasuminen Oy utvecklar solenergilösningar för de krävande förhållandena i Finland. Vi erbjuder heltäckande solenergisystem för utnyttjande av solkraft i såväl småhus som större fastigheter.

Solkraft

Du har störst nytta av solkraft där du förbrukar mest energi, det vill säga i hemmet. I Finland går det att producera solkraft effektivt från början av mars till slutet av oktober.

Ett konkret ställe där man i småhus har nytta av solkraft är om man använder luftvärmepump för att få det svalare inomhus. Sommartid är tillgången på gratis solenergi stor och samtidigt är också behovet av nedkylning som störst.

Färdiga solpaneler lämpar sig bra som energikällor i hemmet.

Vi tillhandahåller också stora solkraftsystem för sektorerna industri, handel och lantbruk samt solkraftverk. Större solkraftsystem planeras alltid separat för varje objekt. Vårt mål är att erbjuda flexibla leveranser efter kundernas behov, allt från rena komponentleveranser till nyckelfärdiga lösningar.

Produktfamiljen SolarThor

Biolan Ekoasuminen har tagit fram SolarThor, en produktfamilj för solkraftsystem. Tack vare kontinuerlig produktutveckling har SolarThor i tester visat sig tåla även krävande förhållanden, och undersökningar visar att produkterna hör till de bästa på marknaden. Med produktfamiljen SolarThor får du enkelt solvärme och -kraft i såväl småhus som större fastigheter. SolarThor-produkterna framställs av de främsta tillverkarna i världen och håller därför mycket hög kvalitet.

Solenergi podukterna

Ta kontakt