Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälässä virtsa ja ulosteet poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa.

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälässä virtsa ja ulosteet poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa.

Mikä on polttokäymälä?

Polttokäymälässä virtsa ja ulosteet poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa, noin kupillinen viikossa neljää käyttäjää kohden. Tuhka on täysin bakteeritonta ja sisältää vain kalium- ja fosforipitoisia ravinteita.

Jätökset poltetaan suljetussa polttokammiossa, josta palamisessa syntyvät kaasut johdetaan ulos oman poistoilmaputken kautta. Polttokäymälä on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka hävittää kaikki jätökset, näin niitä ei tarvitse kuljettaa muualle tai jälkikäsitellä. Polttava käymälä on hajuton ja hygieeninen ratkaisu. 

Polttokäymälä ei vaadi vesiliitäntää eikä viemäröintiä. Markkinoilla on nykyään monia erityyppisiä polttavia kuivakäymälöitä, jotka käyttävät polttamiseen eri energianlähteitä. Cinderellan ratkaisu vaatii joko 230 voltin verkkovirran tai 12 voltin ja kaasun yhdistelmän.

Pohjoismaiden pinnanmuodot asettavat runsaasti haasteita vapaa-ajanasuntojen vesi- ja viemäriratkaisuille ja infrastruktuurille. Mukavuuksien saaminen mökille tietää usein suuria kustannuksia ja mutkikkaita sääntöjä. Vesi, viemäröinti ja sähkö ovat monille vain haave, mutta valitsemalla polttokäymälän mukavuus on lähes koti-WC:n tasoa ilman suuria kustannuksia tai vesi- ja viemärijärjestelmän vaatimia toimenpiteitä.

Miksi Cinderella?

Cinderella Eco Solution on markkinoiden johtava yritys, joka on valmistanut polttokäymälöitä Norjassa vuodesta 1999. Käymälät ovat käyttövarmoja laatutuotteita, jotka toimivat useimmissa olosuhteissa.

Cinderellan sisäänrakennettu ohjelmisto mukauttaa ja optimoi polton suhteessa jätteen määrään, mikä tehostaa energiankäyttöä. Cinderellan kapasiteetti on suurempi kuin muiden polttokäymälöiden, ja siinä on ainutlaatuinen ominaisuus, joka ilmoittaa kun tuhkalaatikko kaipaa tyhjennystä.

Cinderella on turvallinen tuote käyttää. Se on markkinoiden ainoa polttokäymälä, jonka polttokammioon ei voi päästä käsiksi polton aikana. Cinderellalle onkin myönnetty mm. NEMKOn, UL:n, NSF:n ja DBI:n hyväksynnät osoituksena pohjoismaisten, eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten markkinoiden vaatimusten täyttämisestä.

Cinderella Comfort on polttokäymälöiden testivoittaja


Lue lisää aiheista