Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälässä kaikki käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa.

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälässä kaikki käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa.

Miten polttava käymälä toimii? 

Polttokäymälässä kaikki jätteet, virtsa ja ulosteet, poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa, noin kupillinen tuhkaa viikossa neljää käyttäjää kohden. Tuhka on täysin bakteeritonta ja sisältää vain kalium- ja fosforipitoisia ravinteita. Se on helppo hävittää muun kotitalousjätteen mukana. 

Jätökset poltetaan suljetussa polttokammiossa, josta palamisessa syntyvät kaasut johdetaan ulos oman poistoilmaputken kautta. Polttokäymälä on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka hävittää kaikki jätökset paikan päällä. Näin niitä ei tarvitse kuljettaa muualle tai jälkikäsitellä. Polttava käymälä on hajuton ja hygieeninen ratkaisu, joka vastaa käyttömukavuudeltaan koti-WC:tä. 

Cinderella-polttokäymälä toimii sähköllä tai kaasulla

Polttava käymälä ei vaadi vesiliitäntää eikä viemäröintiä. Markkinoilla on nykyään monia erityyppisiä polttavia kuivakäymälöitä, jotka käyttävät polttamiseen eri energianlähteitä. Cinderellan käymälämallit vaativat joko 230 voltin verkkovirran tai 12 voltin ja kaasun yhdistelmän.

Kaikki Cinderella mallit tarjoavat kokonaisvaltaisen ratkaisun käymäläjätteen käsittelyyn. Cinderella polttaa kaiken jätteen tuhkaksi. Sen käyttö ei vaadi vaati, eikä siitä myöskään synny jätevettä. Cinderella-käymälät valmisteteaan Norjassa ja niillä on kolmen vuoden takuu. 

  • Cinderella Comfort on markkinoiden tehokkain ja ympäristöystävällisin polttokäymälä. Sen toiminta perustuu suljettuun ilmankiertojärjestelmään, mikä parantaa käymälätilan sisäilman laatua. 
  • Cinderella Classic on klassikkomalli, joka on Cinderellan malliston myydyin polttokäymälä. Se on ollut markkinoilla jo vuodesta 1997.
  • Cinderella Freedom on propaanitoiminen polttava käymälä, jonka energianlähteenä on kaasu (propaani). Freedom soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa ei ole sähköä käytettävissä. 

Cinderella-polttokäymälä edut

Norjalainen Cinderella Eco Group valmistaa polttokäymälöitä vaativiin olosuhteisiin. Pohjoismaiden pinnanmuodot asettavat runsaasti haasteita vapaa-ajanasuntojen vesi- ja viemäriratkaisuille ja infrastruktuurille. Mukavuuksien saaminen mökille tietää usein suuria kustannuksia ja mutkikkaita sääntöjä. Vesi, viemäröinti ja sähkö ovat monille vain haave, mutta valitsemalla polttokäymälän mukavuus on lähes koti-WC:n tasoa ilman suuria kustannuksia tai vesi- ja viemärijärjestelmän vaatimia toimenpiteitä.

Cinderellan sisäänrakennettu ohjelmisto mukauttaa ja optimoi polton suhteessa jätteen määrään, mikä tehostaa energiankäyttöä. Cinderellan kapasiteetti on suurempi kuin muiden polttokäymälöiden, ja siinä on ainutlaatuinen ominaisuus, joka ilmoittaa, kun tuhkalaatikko kaipaa tyhjennystä.

Cinderella on turvallinen tuote käyttää. Se on markkinoiden ainoa polttokäymälä, jonka polttokammioon ei voi päästä käsiksi polton aikana. Cinderellalle onkin myönnetty mm. NEMKOn, UL:n, NSF:n ja DBI:n hyväksynnät osoituksena pohjoismaisten, eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten markkinoiden vaatimusten täyttämisestä.

Kattava huoltoverkosto Suomessa

Cinderellan kattavan huoltoverkoston ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita koko Suomessa. Koulutetut huoltoliikkee  huoltavat kaikkia Cinderella-malleja. 

Cinderella huoltoliikkeet