Jouluasetelmia kierrätyshengessä - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Jouluasetelmia kierrätyshengessä

Jouluasetelmia kierrätyshengessä

Jouluasetelmia kierrätyshengessä

Saat luotua kotiisi joulutunnelmaa asetelmilla ja joulukukkaistutuksilla. Lämminhenkistä, maalaisromanttista ja edullista tunnelmaa saa hyödyntämällä vanhoja käytöstä poistettuja astioita, kippoja ja kuppeja asetelmien pohjina.

Hyviä astioita erilaisiin istutuksiin ja asetelmiin ovat muun muassa lasipurkit, vanhat saviruukut, parittomat kahvikupit, ruosteiset emaliastiat, vanhat kakkuvuoat ja puulaatikot sekä kolhiintuneet posliiniastiat. Asetelmissa voit hyödyntää oman makusi mukaan myös vanhoja tiiliä, harmaantunutta puuta ja kaikkea mahdollista vinttitavaraa.

Asetelmien tekemiseen joulukukkien, nauhojen ja koristeiden lisäksi voit käyttää sammalta, käpyjä, mustikan- ja puolukanvarpuja ja muuta luonnonmateriaalia. Myös omenat, piparit ja joulumakeiset kannattaa hyödyntää asetelmissa.

Jouluisia asetelmia havuista ja pienistä kuusenkoristeista saat tehtyä ulos esimerkiksi koreihin, ruukkuihin, puusaaveihin ja sinkkiämpäreihin. 

Kuvagalleria1

Vinkki: Kun annat vihreiden sammalten tai mustikan- ja puolukanvarpujen kuivua ruukkuunsa, saat niistä todella pitkäkestoiset ”viherkasvit” paikkaan, jossa normaalit sisäkasvit eivät pärjää, kuten kylpyhuoneen tai ulkosaunan ikkunalaudalle.


Lue lisää aiheista