Vihreämmät paketit ja lahjat - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Vihreämmät paketit ja lahjat

Vihreämmät paketit ja lahjat

Vihreämmät paketit ja lahjat

Sen sijaan, että ostaisit joka joulu kaupasta lahjapaperia, joka heti jouluaattona menee sekajätteeseen, voit hyödyntää kierrätysmateriaaleja. Sopivia materiaaleja lahjojen paketoimiseen ovat esimerkiksi vanhat kukkapaperit, voima- ja pakkauspaperit, tapettipalat ja vanhojen kirjojen sivut. Papereita voi halutessaan koristella esimerkiksi leimaamalla niihin kuvioita. Pakettien koristeluun soveltuvat luonnonmateriaalit, nauhat ja narut, joita voi käyttää melkein loputtomasti uudestaan. Pakettikortit voi askarrella pakkauskartongista, koivunkaarnasta tai pipareista. Ja jos raaskii, voi vanhoista joulupostikorteista leikellä sopivia pikkukortteja.

Innokkaan ompelijan lahjan voi kääräistä kauniiseen retrokankaaseen, jolloin myös kääre toimii lahjana. Myös useamman käyttökerran kestävät kankaiset ja paperiset lahjapussit ovat kertakäyttöistä lahjapaperia vihreämpiä valintoja. Omia lahjoja aattona avatessa kannattaa suurimmat lahjapaperiarkit jemmata seuraavan vuoden joulua varten.

Jo lahjoja ostaessa kannattaa miettiä, onko aina pakko ostaa uutta vai olisiko vähän leikitty ja kestäväksi todettu lelu jopa parempi vaihtoehto kuin uusi. Kukaan ei myöskään kiellä kääräisemästä lapsen pakettiin vintiltä löytynyttä äidin tai isän vanhaa junarataa tai nukkekotia!

Mukavan nostalgisen lahjan ihmiselle, jolla on jo kaikkea, saa vaikka hänen syntymävuotensa vuosikirjasta ”Mitä Missä Milloin”-sarjasta, joka irtoaa kirppikseltä muutamalla eurolla. Myös aineettomat lahjat, kuten erilaiset lahjakortit, ovat saajalle yleensä mieluisia. Lahjakortin voi askarrella myös itse ja tarjota sillä apua vaikka lapsenhoito-, siivous- tai hartiajumitusongelmaan.

Kuvagalleria1

Lue lisää aiheista