Cinderella-polttokäymälä on vaivaton käyttää - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Cinderella-polttokäymälä on vaivaton käyttää

Cinderella-polttokäymälä on vaivaton käyttää

Cinderella-polttokäymälä on helppo ja hajuton ratkaisu kesäasunnolle. Jätökset palavat ja jäljelle jää vain pieni määrä tuhkaa. Viemäröintiä tai nesteenkäsittelyä ei tarvita.

Cinderella-polttokäymälä on vaivaton käyttää

Cinderella-polttokäymälä on helppo ja hajuton ratkaisu kesäasunnolle. Jätökset palavat ja jäljelle jää vain pieni määrä tuhkaa. Viemäröintiä tai nesteenkäsittelyä ei tarvita.

Lahtisen perheen kesäkoti sijaitsee saaressa kallioisella tontilla. Sisävessaksi asennettiin Cinderella Comfort -polttokäymälä, koska vesivessaa saareen ei haluttu. Cinderellan tyhjentäminen on kevyttä ja vaivatonta: Sadan käyttökerran jälkeen tyhjennettävää tuhkaa tulee noin kahvikupillinen. Cinderella on ollut käytössä jo useamman vuoden, ja se on palvellut perheen tarpeita hyvin. Myös nuoriso ja ulkomaiset vieraat käyttävät polttokäymälää mielellään.

Perheen kesäkoti Sipoon saaristossa on aktiivisessa käytössä. Koska saaresta on vain muutaman minuutin venematka mantereelle, kesäisin mökiltä käydään myös töissä. Niin ikään perheen nuoriso viihtyy mökillä ja ajoittain kesäkodissa asuu kuusi henkilöä.

− Vaikka meillä on myös ulkokäymälä, käytämme pääasiassa sisällä olevaa Cinderellaa. Silloin, kun käyttäjiä on enemmän, tyhjennysväli lyhenee, mutta kertaakaan ei ole tullut vastaan, ettei polttokäymälän kapasiteetti riittäisi, Leena Lahtinen kertoo.
Myös perheen ulkomaiset vieraat käyttävät Cinderellaa mielellään. 

− Opastamme jokaisen vieraan Cinderellan käyttöön eikä mitään ongelmia ole ollut. Digitaalinen näyttö ohjeistaa käyttäjää ja ohjeistuksen kieltäkin on helppo vaihtaa tarpeen mukaan, Leena jatkaa.

Vessatilassa pidetään aina esillä Cinderella-pusseja, jotta jokainen kävijä muistaa laittaa pussin ennen käyttöä. Pusseja ostetaan kerralla koko vuoden tarpeeseen, ettei koskaan pääse käymään niin, että ne loppuisivat kesken. Perhe pitää pussin suuresta koosta: se on helppo laittaa paikalleen ja käymälälaite säilyy siistinä.

 

Cinderellan tyhjennys on vaivatonta

Käymälä kertoo käyttäjälle, koska on aika tyhjentää tuhkasäiliö. Sadan käyttökerran jälkeen tuhkaa on kertynyt noin kahvikupillinen.

− Ajoitamme tyhjennyksen aina aamuun, että tuhka-astia on viileä. Cinderellan tyhjennys on nopeaa, helppoa ja hajutonta, Leena kertoo. 

− Joskus tuhka on palanut tiukasti kiinni astiaan ja silloin tuhkan päälle laitetaan reilusti kuumaa vettä ja astia jätetään likoamaan noin puoleksi tunniksi, Leena vinkkaa.

Perhe harrastaa puutarhanhoitoa ja on luonnollista, että polttokäymälän tuhka kierrätetään kasvien ravinteeksi puutarhaan. Tuhka sisältää kaikkia muita ravinteita paitsi typpeä, ja tuhkaa voikin antaa puutarhan kasveille mihin aikaan kasvukautta tahansa. 

 

Lahtisten huomiot Cinderellan käytöstä

  • Pusseja kannattaa varata reilusti, ettei pussien loppuminen estä Cinderellan käyttöä.
  • Pussit kannattaa pitää reilusti esillä, että jokainen muistaa niitä käyttää.
  • Digitaalinen näyttö kertoo järjestelmän tilasta sekä yleisiä käyttötiedotuksia.
  • Digitaalisen näytön kieltä on helppo vaihtaa.
  • Tyhjennettävä tuhka on arvokasta maanparannusainetta puutarhaan.

 

Kuvagalleria1

 


Lue lisää aiheista