Kilpailun säännöt - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Vihreä teko -kilpailu – säännöt

15.3–15.7.2017


1. Kilpailun järjestäjä

Biolan Oy, Lauttakyläntie 570, 27510 Eura (jäljempänä "Järjestäjä")

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan useamman kerran.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 15.3.2017 ja päättyy 15.7.2017

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki hashtageilla (tunnisteilla) #vihreäteko ja #biolanvihreäteko julkisia päivityksiä jakaneet. Päivitykset voidaan tehdä listatuissa kanavissa, kuvatuilla tavoilla:

Instagram: Kuva/video + hashtagit

Facebook: Järjestäjän Facebook-sivun (https://www.facebook.com/biolansuomi/) seinälle kuva +teksti / video + teksti / teksti -päivitys + hashtagit

YouTube: Oman videon varustaminen hashtageilla ja edelleenjakaminen Järjestäjän Facebook-sivulle hashtageilla varustettuna

Sähköposti: Lähettämällä kuva +teksti / video + teksti / teksti -päivitys + hashtagit sähköpostitse osoitteeseen: web@biolan.fi

Sähköpostitse lähetetyt päivitykset voidaan jakaa Järjestäjän Facebook-sivulla Järjestäjän toimesta. Mahdollisen julkaisun yhteydessä julkaistaan osallistujan etu- ja sukunimi.

Huomio: kilpailuun osallistuminen edellyttää molempien #vihreäteko ja #biolanvihreäteko -tunnisteiden käyttöä.

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun usealla päivityksellä. Palkittavan päivityksen sisällön tulee liittyä Biolan Vihreä teko -kampanjan sisältöön.

Osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain kaksi (2) kappaletta maks. 70 euron arvoista Biolanin tuotepakettia. Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona Sadonkorjuu-illallispaketti (palkinnon sisältö kuvattu kohdassa 5. Palkinto).

Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta päivityksiä, jotka eivät täytä kilpailun ehtoja. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa päivityksiä.

Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja Järjestäjän päätökset. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Järjestäjällä on oikeus käyttää kaikkia kilpailussa #vihreäteko ja #biolanvihreäteko -hashtageilla jaettuja päivityksiä viestinnässään ja markkinoinnissaan kilpailun aikana ja kilpailun jälkeen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjälle edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva päivitys loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailuun osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Kaikki viestit tässä kisassa ovat käyttäjille maksuttomia.

5. Palkinto

Osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain kaksi (2) kappaletta maks. 70 euron arvoista Biolanin tuotepakettia (kampanjan aikana yhteensä kahdeksan (8) tuotepakettia). Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona Sadonkorjuujuhla-illallispaketti. Arvonta suoritetaan kahden viikon kuluessa kampanjan päättymisestä.

Sadonkorjuujuhla-illallispaketti sisältää Henri Alénin isännöimän illallisen voittajalle ja kolmelle (3) hänen valitsemalleen henkilölle ravintola Finnjävelissä 19.8.2017 sekä yhden yön (19.–20.8.2017) majoituksen Helsingissä.

Pääpalkinnon arvo on noin 1500 euroa. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta. Järjestäjä toimittaa ilmoituksen ja voiton vastaanottamista koskevat ohjeet voittajille osallistumiskanavan kautta.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

8. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä. Rekisteriselosteeseen voi tutustua Biolan.fi-sivustolla kohdassa ”Rekisteriseloste”.

9. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

10. Kilpailun ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat. Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa www.biolan.fi/vihreateko

11. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu

12. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.

13. Palkinnon luovutus / julkisuus

Pääpalkinnon arvonta suoritetaan kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti voittajan käyttämän osallistumiskanavan kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja mahdollisen kuvan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä ja kuvaa voidaan käyttää Biolanin mainonnassa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.