Biolan vihreä teko - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Biolan Groupin Vihreät teot

Biolan on kaikessa toiminnassaan sitoutunut vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseen toimintaan. Jo yrityksen perustamisesta lähtien kestävä kehitys on ohjannut toimintaamme. Kehitämme tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla jokainen meistä voi helposti osallistua luonnonvarojen kierrätykseen ja vaikuttaa ympäristökuormitukseen.

Biolanin Vihreä teko: 20 vuoden takuu suosikkituotteille

Biolan antaa nyt Pikakompostori 220eco:lle ja Kompostikäymäläeco:lle 20 vuoden runkotakuun. Takuun voimaantulo edellyttää uuden tuotteen rekisteröimistä.

"Tuotteemme ovat kestäviä. Niiden valmistuksessa on käytetty kestäviä raaka-aineita, varaosien saatavuus on varmistettu ja tuotteilla on pitkä elinkaari. Näin ollen voimme luottaa niiden kestävyyteen ja annamme niille tämän pitkän takuuajan", myynti- ja markkinointijohtaja Iikka Helin, Biolan Oy.

Pyrkimyksemme on kasvattaa kotikompostoinnin määrää siten, että vuoden 2017 aikana käytössä olevilla Pikakompostori 220eco -kompostoreilla käsitellään yhteensä 20 miljoonaa kiloa biojätettä.

Lisätietoa takuusta

Favorit Tuotteen Vihreä teko: Kompostoritehdas hyödyntää omaa aurinkoenergiaa

Biolanin kompostorit ja käymälät valmistuvat jatkossa entistäkin ekologisemmin, kun näitä tuotteita valmistavan Favorit Tuote Oy:n tehtaan katto muuttuu kevään 2017 aikana aurinkovoimalaksi.

Biolan Groupiin kuuluvan Favoritin tehdas on jo valmiiksi huippumoderni ja ekologinen, ja hyödyntää jo nyt tuulivoimaa. Omaa aurinkovoimalan käyttöönotto lisää paikallisen, uusiutuvan energian osuutta tehtaan energiankäytössä.

"Toimimme Biolan Groupin vastuullisten arvojen mukaisesti ympäristöystävällisesti pitäen hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä. Oman aurinkovoimalan rakentaminen on iso hyppäys uudelle tasolle siinä periaatteessa", toimitusjohtaja Kaj Paavola, Favorit-Tuote Oy. 

Lue lisää

 

 

Novarbo kehittää uusia ekologisia kasvualustoja 

Biolan Groupiin kuuluva ammattiviljelytuotteiden liiketoimintaan keskittynyt Novarbo Oy on kehittänyt uudenlaisen aidosti uusiutuvaan raaka-aineeseen perustuvan, ympäristöystävällisen ja ekologisen rahkasammalpohjaisen vaihtoehdon kasvihuoneviljelyssä käytettäväksi kasvatusalustatuotteeksi. 

Novarbon kehittämä uusi kasvualustamateriaali on kompostoituva ja sillä voidaan korvata perinteisiä kasvatusmateriaaleja, jotka eivät ole biohajoavia. Raaka-aineena uudessa kasvualustassa käytetään aidosti uusituvaa rahkasammalta.

- Uuden tuotesarjan, Mosswoolin, etuja ovat muun muassa sammaleen erittäin hyvä toimivuus nykyaikaisessa viljelymenetelmässä, antiseptisyys, nopeasti uusiutuva sammalraaka-aine sekä kierrätettävyys esimerkiksi kompostoimalla käytön jälkeen, kertoo Biolan Groupin toimitusjohtaja Teppo Rantanen.

Lue lisää