siemenarvonta - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

 

Biolanin siemenarvonta

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja voit voittaa siemeniä ja esikasvatustuotteita!

 

Arvomme 5 kpl jokaisen puutarhaharrastajan unelmapalkintoja. Palkinto sisältää kattavan valikoiman Mustila Puutarhan siemeniä sekä Biolanin tuotteet helppoon esikasvatukseen. Palkinto ilahduttaa niin palsta- kuin parvekeviljelijääkin. Tutustu palkinnon sisältöön. Yhden palkinnon arvo on noin 75 euroa.   Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Vastaa lyhyeen kyselyymme

 

Avaa kysely tästä

 

 

Palkinnon sisältö

Palkinto sisältää siemeniä ja esikasvatustuotteita

Siemenpalkinnossa on helppoja lajeja, joiden kasvatus onnistuu myös aloittelevalta kotipuutarhurilta. Osa valituista kasveista kylvetään keväällä suoraan kasvupaikalle, mutta monet lajit hyötyvät lyhyestä esikasvatuksesta.

 

1. Tarhakehäkukka ‘Sunset’, 2. Basilika ’Napolitano’  3. Jäävuorisalaatti siemennauha 'Great Lakes’, 4. Sokeriherne ’Desire'e’,  5. Tsinnia 'Lilliput Peach Mix', 6. Kesäkurpitsa ’Patio Star’, 7. Kaliforniantuliunikko ’Thai Silk Pink Champagne’  8. Kirsikkatomaatti ‘Sweetie’ LUOMU, 9. Punakosmos ’Cupcake Blush’, 10. Auringonkukka ’Astra Rose’

 

Siementen lisäksi palkintoon kuuluu käteviä esikasvatustuotteita

Taimien esikasvatusta helpottavat Biolan Sammalnapit, joissa itäminen on nopeaa ja tasaista. Kun Sammalnapit laittaa Biolan Pienoiskasvihuoneeseen, säilyy myös ilmankosteus itämiselle optimaalisena. Biolan Kylvö- ja taimimulta on luomukasvatukseenkin sopiva multa, johon voi sekä kylvää että ruukuttaa taimia. Vaivaton taimien varastolannoitus onnistuu luomukasvatukseen soveltuvalla Biolan Yrtti- ja taimilannoitteella.