saannot - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

1. Kampanjan järjestäjä
Biolan Oy ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. Myöhemmin tässä tekstissä järjestäjä.

2. Alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 1.5.2018 – 20.5.2018 välisenä aikana. Osallistua voivat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisen tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

3. Palkinnot
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme 50-70 € arvoista tuotepalkintoa. Arvomme kaikkien vastaajien kesken 50 euron lahjakortin Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja kaksi Biolan tuotepalkintoa, jotka sisältävät Kastelualtaan sekä Kasvusäkin. Biolanin tuotepalkinnon voi vaihtaa 70 euron lahjakorttiin Biolan Ekoasuminen Oy:n verkkokauppaan. Tieto voitosta ja sen sisällöstä kerrotaan voittajalle henkilökohtaisesti.

4. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Arvonta suoritetaan järjestäjän tiloissa, järjestäjän toimesta viikon sisällä kampanjan päättymisen jälkeen.
Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista osallistumisen yhteydessä.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot:
a. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseen. Voiton lunastuksen ajankohta sovitaan voittajien kanssa. Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajille voitosta ilmoittamisen yhteydessä.
b. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
c. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.
d. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
e. Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Tulosten julkistaminen sekä julkisuus
Palkintojen voittajien nimet julkaistaan internetissä osoitteessa www.biolan.fi sekä muissa järjestäjän hallinnoimissa sosiaalisissa medioissa.
Osallistumalla tähän kyselyyn osallistuja myöntää, voittaessaan palkinnon arvonnassa, järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan lupaa (vastaaja voi esimerkiksi tilata uutiskirjeen).

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa.
Palkintojen voittajat vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kyselyyn tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei ole myöskään mitenkään vastuussa arvonnasta.

Kysely voidaan lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kyselyyn liittyvistä virheistä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
Henkilötietolain mukainen REKISTERISELOSTE
Laatimispäivämäärä: 01.05.2018

1. Rekisterinpitäjä
Biolan Oy, Lauttakyläntie 570, 27510 Eura

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Biolan Oy

3. Rekisterin nimi
yleisökäymäläkysely-1-5

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Biolanin järjestämää arvontaa/kyselyä/kilpailua/kampanjaa varten. Näitä varten kerättäviä henkilötietoja (nimi, puhelin tai sähköpostiosoite) käytetään arvonnan toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan vastaukset (henkilön nimi, uutiskirjeen tilaus, puhelin, sähköpostiosoite ja vastaukset).

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan, hänen osallistuessa arvontaan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Henkilötietoja ei luovuteta palvelua ylläpitävien tai kehittävien kolmansien osapuolien ulkopuolelle lukuun ottamatta tietojen luovutusta viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisissä tai ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain arvonnan toteuttamiseen sekä sivuston ylläpitoon osallistuvilla henkilöillä. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

9. Tietojen säilyttäminen
Arvontarekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes arvonnat on suoritettu ja voittajat ovat vastaanottaneet arvontojen palkinnot arvontojen sääntöjen mukaisesti. Tämän jälkeen henkilötiedot ja rekisteri tuhotaan. 

Järjestäjä: Biolan Oy www.biolan.fi.

 

Palaa takaisin tästä