Ekomestarit - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Ekomestarit – ekoasumisen palvelut

Biolan Ekoasumisen valtuutetut asentajat, Biolan Ekomestarit, ovat ekoasumisen ammattilaisia.

Biolan Ekomestari on Biolan Ekoasumisen yhteistyökumppani jätevesijärjestelmien, kuivakäymälöiden, kompostoinnin ja aurinkoenergian suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Biolan Ekomestari toteuttaa projektin kuin projektin asiantuntemuksella ja luottamuksella alusta loppuun.

Katso oman alueesi Ekomestarit

Suunnittelu

Biolan Ekomestari tekee asiakkaalle veloituksettoman kartoituskäynnin ja auttaa valitsemaan kohteeseen oikeanlaisen ratkaisun olipa kyseessä käymälä, jätevesijärjestelmä tai aurinkoenergiainvestointi. Tarvittaessa Ekomestari laatii mahdolliset suunnitelmat (esim. jätevesisuunnitelma) yhdessä asiakkaan kanssa.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Laadukas suunnitelma takaa tarkoitukseen sopivan ja toimivan ratkaisun sekä mahdollistaa kustannustehokkaat investoinnit. 

Toteutus

Suunnitelman toteutuksesta huolehtii koulutettu ja ammattitaitoinen Biolan Ekomestari. Näin varmistamme, että asennus toteutetaan tehdyn suunnitelman mukaisesti. Biolan Ekomestari toimii avaimet käteen -periaatteella ja opastaa henkilökohtaisesti käyttöönotossa. Helppoa ja huoletonta!

Ylläpito

Biolan Ekomestari tuntee myymänsä tuotteet ja hallitsee asentamansa järjestelmät. Hän pystyy vastaamaan käyttöönottoon tai ylläpitoon liittyviin kysymyksiin. Mahdolliset takuuasiat hoituvat myös hänen kauttaan. Biolan Ekomestarin kautta on myös mahdollista solmia vaivaton huolenpitosopimus esimerkiksi jätevesijärjestelmiin.