Kiertoravinteen uudenlainen lannoitteiden toimituspalvelu parantaa maatalouden kannattavuutta - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Kiertoravinteen uudenlainen lannoitteiden toimituspalvelu parantaa maatalouden kannattavuutta

Kiertoravinteen uudenlainen lannoitteiden toimituspalvelu parantaa maatalouden kannattavuutta

Kiertoravinteen uudenlainen lannoitteiden toimituspalvelu parantaa maatalouden kannattavuutta

Ekologisia kierrätyslannoitteita kiinteään hintaan jopa kolmeksi vuodeksi

Kiertoravinne Oy tuo markkinoille uudenlaisen konseptin, jolla viljelijälle varmistetaan lannoitteen saatavuus ja kiinnitetään hinta kahden tai kolmen vuoden ajanjaksolle. Nestemäisen lannoitteen toimituspalvelu vähentää viljelijän liiketoimintariskejä. Palvelu on kiertotalouteen pohjautuva ravinneratkaisu, jolla samalla säästetään neitseellisiä luonnonvaroja ja parannetaan viljelysmaan kasvukuntoa.

Biolan Groupiin kuuluva Kiertoravinne Oy toimittaa vastuullisia, kiertotalouteen pohjautuvia ravinneratkaisuja maa- ja metsätalouden sekä teollisuuden käyttöön. Kiertoravinne on erikoistunut biokaasulaitosten sivuvirtojen hallintaan. Kiertoravinteen keskeisenä ajatuksena on neitseellisten luonnonvarojen korvaaminen laadukkailla kierrätetyillä ravinteilla.

− Haluamme ratkaista yhdessä asiakkaidemme kanssa maatalouden kannattavuushaasteita ja samalla edistämme ravinteiden kierrätystä. Uusi ”LaTo” eli lannoitteiden toimituspalvelu on nestemäisen lannoitteen toimitussopimus, jossa viljelijälle varmistetaan lannoitteen saatavuus ja kiinnitetään hinta kahden tai kolmen vuoden ajanjaksolle. Toimitamme lannoitteen sovittuna ajankohtana asiakkaalle, kertoo Kiertoravinteen liiketoimintajohtaja Jenni Ylikahri.

− Lannoitteiden toimituspalvelu parantaa jatkuvatoimisen lannoitetuotannon hallintaa ja mahdollistaa myös kuljetusten optimoinnin. Näin edistämme koko toimitusketjun kannattavuutta aina asiakkaalle asti ja samalla vähennämme ympäristövaikutuksia. Näiden hyötyjen myötä pystymme tarjoamaan toimituspalveluun kertatilauksia edullisemmat hinnat, jatkaa Ylikahri.

Uusi palvelu poistaa lannoitteen saatavuuteen ja hinnoitteluun liittyvät riskit. Palvelu vakauttaa viljelyn kannattavuutta ja sitä kautta myös helpottaa investointien toteuttamista.  

Palvelu on mahdollinen tiloille, joilla on ennestään lieteallas tai jotka ovat valmiita investoimaan lietealtaan rakentamiseen. Kiertoravinteen asiantuntija on tarvittaessa asiakkaan tukena lietealtaan investointisuunnitelman laadinnassa. Kiertoravinne tarjoaa myös kokonaispalvelua, jolloin asiakas voi halutessaan tilata myös levityspalvelun lannoitetoimittajalta, jos tilalla ei ole lietelannan levityskalustoa.

Maataloudessa kierrätyslannoitteet tarjoavat vakautta lannoitetarpeiden täyttämiseen ja kilpailukykyisen sekä ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille lannoitteille. Kun teollisuuden sekä maatalouden ravinnerikkaita sivutuotteita hyödynnetään viljelyssä, saadaan ravinteet kiertoon tehokkaasti ja ekologisesti.

− Meille Biolan Groupissa on tärkeää tarjota kestäviä ratkaisuja suomalaiseen ruoantuotantoon. Kierrätysravinteiden hyödyntäminen on erittäin ajankohtaista ravinneomavaraisuuden, huoltovarmuuden ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Siksi olemme ylpeitä, että pystymme tarjoamaan viljelijöille kustannustehokkaasti kiertotalouteen pohjautuvia ravinneratkaisuja, jotka valmistetaan Suomessa kotimaisista sivuvirroista, päättää Kiertoravinteen liiketoimintajohtaja Jenni Ylikahri.

KoneAgria 2023 palkitsi tänä vuonna Kiertoravinne Oy:n uuden Lannoitteiden toimitus -palvelun kunniamaininnalla. Uudenlainen toimitussopimuskonsepti esitellään KoneAgria 2023 -näyttelyssä 12. – 14.10.2023 Tampereella. 

 

Lisätietoja: Kiertoravinne Oy:n liiketoimintajohtaja Jenni Ylikahri, puh. 0400 350 007, jenni.ylikahri@kiertoravinne.fi

www.kiertoravinne.fi