Aurinkosähkö - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Aurinkosähkö

Aurinkosähkö

Aurinkoenergian hyödyntäminen on ympäristöteko, joka vähentää luonnon hiilidioksidikuormaa ja lisää energiaomavaraisuutta.

Aurinkosähkö

Aurinkoenergian hyödyntäminen on ympäristöteko, joka vähentää luonnon hiilidioksidikuormaa ja lisää energiaomavaraisuutta.

Aurinkoenergiasta on suurin hyöty siellä missä energiaa kuluu eniten eli kotona. Suomessa aurinkosähköä saa tuotettua tehokkaasti maaliskuun alusta lokakuun loppuun. 

Ilmalämpöpumppujen viilennystoiminto on yksi konkreettinen kohde, jossa aurinkosähköä kannattaa pientaloissa hyödyntää. Kesällä ilmaista aurinkoenergiaa on runsaasti tarjolla ja samaan aikaan asunnon viilennystarve on suurimmillaan. Valmiit aurinkopaneelipaketit sopivat hyvin kodin energian lähteeksi.

Toteutamme myös suuret aurinkosähköjärjestelmät teollisuuden, kaupan, maatalouden ja aurinkovoimaloiden tarpeisiin. Suuremmat aurinkosähköjärjestelmät suunnitellaan aina kohdekohtaisesti. Pyrimme joustaviin toimituksiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan puhtaista komponenttitoimituksista aina avaimet käteen –toimituksiin saakka.

Yritysten ja yhteisöjen on mahdollista saada energiatukea aurinkoenergiainvestoinneille. Maatalousyrittäjille puolestaan on tarjolla investointitukea

Katso esite


Lue lisää aiheista