Asiakaspalvelua kaksi vuosikymmentä - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Asiakaspalvelua kaksi vuosikymmentä

Asiakaspalvelua kaksi vuosikymmentä

Myyntikoordinaattori Päivi Rantalan koneelle kilahtaa vuosittain satoja tilauksia, jotka sisältävät kaikkia Biolan-tuotteita Mustasta Mullasta kompostoreihin. Päivi työskentelee Biolan Groupin tilauskeskuksessa ja vastaa Biolanin Suomen markkinoiden tilausten käsittelystä.

Asiakaspalvelua kaksi vuosikymmentä

Myyntikoordinaattori Päivi Rantalan koneelle kilahtaa vuosittain satoja tilauksia, jotka sisältävät kaikkia Biolan-tuotteita Mustasta Mullasta kompostoreihin. Päivi työskentelee Biolan Groupin tilauskeskuksessa ja vastaa Biolanin Suomen markkinoiden tilausten käsittelystä.

Päivi on ollut biolanilainen jo yli 20 vuotta. Hän nauttii itsenäisestä työstä ja siitä, että jokainen työpäivä on erilainen. Päivi inspiroituu ongelmanratkaisusta ja hän auttaa mielellään myös työkavereita, jos esimerkiksi Biolanin käyttämästä toiminnanohjausjärjestelmästä tarvitsee kaivaa erilaisia tietoja ja raportteja.  

Tilausten käsittely on muuttunut Päivin työvuosiensa aikana. ”Ennen tilaukset otettiin vastaan enimmäkseen puhelimitse. Myös myyntikentältä meille tuli paksuja nippuja paperisia tilauslomakkeita. Nyt tilaukset otetaan vastaan pääosin sähköisesti.” 

Päivi on hyvillään myös siitä, että nykyään tilauskeskuksessa on enemmän tekijöitä, joten kiireaikaan on mahdollista saada lisäkäsiä ruuhkahuippuja tasoittamaan.

”Kehtaakko lähettää hinnaston”

Puhelinajoilta Päivillä on hauska muisto. ”Olin vielä melko tuore biolanilainen, kun puhelimeni soi, ja itä-suomalainen kauppias langan toisessa päässä kysyi, että kehtaakko lähettää hinnaston. Mietin puhelun aikana, että mitä kehtaamista tässä oikein on, mutta lupasin rohkeasti kehdata.” 

Sittemmin Päivi on tutustunut moniin eri murteisiin ja päässyt samalle aaltopituudelle eri puolella Suomea asuvien asiakkaiden kanssa. 

Päivin asiakaspalveluhenkisyys ja omistautuminen työlle huomioitiin jo vuonna 2010, kun hänet nimettiin Biolan Groupin Vuoden työtekijäksi. Päivi itse sanoo olleensa valinnasta todella otettu. Ja totisesti Päiviin sopii Vuoden työntekijän määritelmä: ”Vuoden työntekijä on henkilö, jolle on tärkeää itsensä ja työnsä kehittäminen. Hän ymmärtää työnsä merkityksen yrityksen menestykselle. Hän hallitsee työnsä hyvin ja tekee sen sydämellään.”

Kestävän kasvattamisen lupaus viitoittaa meidän tietä 20 vuoden päähän

Päivi kokee ympäristöasiat tärkeiksi ja kotioloissa hän on tunnollinen kierrättäjä ja kompostoija. Hän kuitenkin toteaa, ettei voi työssään tehdä mitään erityisiä konkreettisia vastuullisuustekoja, kuten vaikka Biolanin hankinnassa ja tuotekehityksessä tehdään.

”Minulle merkityksellistä on, että Biolan on yrityksenä aina tehnyt ympäristöystävällisiä valintoja niin tuotteiden kehityksessä kuin valmistuksessakin. Ja nyt uusi Kestävän kasvattamisen lupauksemme viitoittaa vastuullisuusasioita jopa 20 vuotta tulevaisuuteen.” 

Tätä et ehkä tiennyt Päivistä

Päivin perhe on elänyt vahvasti jalkapalloilun maailmassa. Harrastus on liikuttanut heitä ympäri Suomea ja pallon perässä on menty myös ulkomaille. Nyt kaikki kolme lasta asuvat jo omillaan, mutta pelaavat edelleen jalkapalloa. Tytär, Jutta, pelaa ammatikseen Ruotsissa Damallsvenskanissa Vittsjön joukkueessa. Jutta oli viime kesänä myös naisten maajoukkueen mukana EM-kilpailuissa Englannissa. "Futismutsi"-Päivi on ahkerasti käynyt kannustamassa lapsiaan kotimaassa ja ulkomailla ja nauttii jalkapallohuumasta katsomossa. 

Päivi haastaa lähettämöstä Jarkko Lehdon seuraavaksi kertomaan työstään. 
 


Lue lisää aiheista