Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Kasvata kotona -lapsiperhe viljelee

Biolan kannustaa yhdessä Marttojen kanssa perheitä kasvattamaan kotona satoa tuottavia, syötäviä hyötykasveja. Yhdessä tekeminen opettaa viljelytaitoja sekä auttaa lapsia ymmärtämään mistä ruoka tulee. Näiltä sivuilta löydät ekologisia kasvatusvinkkejä, jotka on helppo toteuttaa yhdessä lasten kanssa. Yhdessä tekeminen opettaa  perustaitoja ja rohkeutta tutustua uusiin makuihin. Jaa pienetkin viljelykokemuksesi meille ja muille Facebookissa tai Instagramissa #biolan #martat #marttailu #kasvatakotona #lapsiperheviljelee.
 

Maukkaat tomaatit

Oletko koskaan maistanut tomaattia suoraan kasvihuoneesta tai omalta pihalta poimittuna? Itse kasvatetut tomaatit maistuvat parhailta! Eikä niiden kasvattaminen ole niin vaikeaa kuin monesti luullaan. Kokeile rohkeasti.

 

Katso ohjeet

Kasvata versoja

Oletko jo kokeillut versojen kasvatusta? Terveellisten versojen kasvattaminen eli versotus on helppo tapa saada itsekasvatettuja herkkuja. Versotukseen sopivat lähes kaikki syöväksi tarkoitetut kasvit. Versot paitsi maistuvat hyviltä, ne sisältävät paljon myös vitamiineja.

 

Kokeile versojen kasvatusta

 

Kylvä ja kasvata syötäviä kasveja

Kasvien kasvun seuraaminen on kivaa ja opettavaista. Kylvä vihanneksia, yrttejä, salaattia tai kesäkukkia, kuten krasseja tai samettikukkia. Oikealla hoidolla kasvit menestyvät.  

 

Katso ohjeet ja vinkit

    

Viljele omat salaatit ja yrtit

Salaatit ja yrtit tuottavat nopeasti satoa ja antavat makua ruokiin. Niitä voi kasvattaa vaikka ruukussa ikkunalaudalla! 

 

Vinkit ja ohjeet helppoon kasvatukseen

 

Hauskat kurpitsat

Kurpitsoissa on monen näköisiä ja kokoisia lajikkeita niin kasvimaalle kuin parvekeviljelyyn. Kurpitsoista saa myös hauskoja koristeita vaikkapa syksyn Halloween-juhliin. 

 

Lue lisää kurpitsoista ja niiden kasvatuksesta

 

Ihastuttavat kesäkukat 

Kun aurinko kesäkuussa alkaa todella lämmittää, on kesäkukkien aika.  Kesäkukat tuovat nopeasti väriä pihalle tai parvekkeelle. Sommittele mieleisesi istutus itse valitsemistasi kukista.

 

Katso vinkit istutukseen ja hoitoon

 

Kasvata kotona - Yhteistyössä: 

       ​​​​​​​