HVS-kampanjan_säännöt - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Jätevesikampanjan arvonnan – säännöt

8.6.2017–31.8.2017


1. Arvonnan järjestäjä

Biolan Ekoasuminen Oy, Lauttakyläntie 570, 27510 Eura (jäljempänä "Järjestäjä")

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 8.6.2017 ja päättyy 31.8.2017. Tämän jälkeen vastaanotettuja yhteydenotto- / tarjouspyyntöjä ei hyväksytä mukaan arvontaan. Arvonta suoritetaan 30.9.2017 mennessä.

4. Arvontaan osallistuminen

Pyytämällä tarjouksen sivulla: https://www.biolan.fi/ekoasuminen/biolan-ekoasuminen-oy/hvs-kampanja.html olevalla lomakkeella, osallistuu arvontaan, jonka palkintona on vaihtoehtoisesti Biolan Harmaavesisuodatin Light tai SolarVenti aurinkoilmapuhallin (SV3).

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

5. Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto, jonka arvo on noin 430-500 € riippuen siitä kumman palkinnon voittaja valitsee. Biolan Harmaavesisuodatin Light arvo n. 430 € tai SolarVenti aurinkoilmapuhallin (SV3) arvo n. 500 €. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. 

6. Voittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

8. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan lopuksi tietoturvallisesti.

9. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat arvontaan osallistumisesta.

10. Arvonnan ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos arvontaa ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

11. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu

12. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.

13. Palkinnon luovutus / julkisuus

Palkinnon arvonta suoritetaan kahden viikon kuluessa arvonnan päättymisestä. Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen liittyvistä kustannuksista manner-Suomen alueella. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.