Solarventi aurinkoilmapuhallin kuivattaa sisäilmaa - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Solarventi aurinkoilmapuhallin kuivattaa sisäilmaa

Solarventi aurinkoilmapuhallin kuivattaa sisäilmaa

Solarventi aurinkoilmapuhallin kuivattaa sisäilmaa

Siitä on kulunut pian 40 vuotta, kun Biolan kehitti ensimmäisen kompostorinsa. Nyt kompostorille myönnetään 20 vuoden takuu. Se on huikea takuu, oli kyseessä mikä tahansa tuote. Voidaan siis todeta kompostorin olevan pitkäikäinen kestävän kehityksen tärkeä tuote.

Voisikohan nykypäivän aurinkoenergiatuotteisiin luottaa yhtä vahvasti kuin Biolanin kompostoriin? Lähes yhtä kokenut tuote on aurinkoenergiaa hyödyntävä Solarventi, jota alettiin valmistaa vuonna 1981. Kun tuote on ollut näin pitkään olemassa hyvällä maineella, itse ainakin pystyn luottamaan. Tietysti tämäkin tuote on ajan saatossa muuttunut ja ulkonäkö vastaa nykyajan tyylikkyyttä.

Mikä Solarventi on ja mitä se tekee?

Suomessa on paljon rakennuksia, joissa on kosteutta. Esimerkiksi mökille mennessä alkukesästä ovi saattaa olla tiukassa eikä huoneilma lämpene kovin nopeasti, vaikka takaan sytyttääkin tulen. Solarventi poistaa kosteuden rakennuksista aina pienemmistä varastoista suurempiin halleihin. Laite puhaltaa lämmitettyä ulkoilmaa sisälle ja ilma kiertää ulos rakennuksen läpi toisella puolelta olevasta esim. venttiilistä. Näin saadaan rakennuksille lisää ikää ja terveyttä. Laitetta ei tarvitse vartioida eikä sillä ole käyttökustannuksia vaan sen voi jättää yksinkin eikä sille tule ikävä omistajia, kunhan huolehtii että laite saa ravinnokseen silloin tällöin aurinkoa.

Asiakaspalaute on ollut erinomaista, kun ihmiset haluavat tulla kertomaan kuinka hyvin Solarventi on heillä toiminut - se piristää päivää. Tärkeintä on löytää jokaiseen käyttötarkoitukseen oikeankokoinen ja -näköinen Solarventi sekä varmistaa sijainti, johon aurinko paistaa. Helppoa! Kestävää kehitystä tukeva Biolan käyttää tietenkin myös itse Solarventiä hallissaan kosteudenpoistoon. Kehitys kehittyy, mutta onko kuitenkin kestävä kehitys se kaikkein tärkein?

Terveisin,
Ekoasumisen Kalle

Kuvagalleria1

 


Lue lisää aiheista