SolarThor-aurinkosähköjärjestelmien komponentit - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmien komponentit

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmien komponentit

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmien komponentit

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmät kehittää ja myy Biolan Groupiin kuuluva Solarthor Oy

Lue lisää solarthor.fi

Aurinkosähköpaneelit

SolarThor-aurinkopaneelit ylittävät kolminkertaisesti vaadittavat IEC-standardit (IEC61215, IEC61730, UL1703). Niiden pitkän elinkaaren takaavat ominaisuudet ovat hyväksyttyjen tutkimuslaboratorioiden testaamia (TüV Rheinland) ja valmistusprosessit ISO-laatustandardien (ISO9001, ISO14001, OHSAS18001) mukaisia. Aurinkosähköpaneelimme valmistaa taiwanilainen perheyhtiö Winaico.

Paneelien tekniset tiedot (datasheet)

Invertteri

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmissä käytetään itävaltalaisen perheyrityksen Froniuksen valmistamista inverttereistä pääosin kolmivaiheisia Symo SnapIN -malleja. Fronius Symo -invertteri on muotoilultaan tyylikäs ja siihen on integroitu markkinoiden monipuolisimmat kommunikaatiorajapinnat, jotta energian tuoton seuranta ja verkkoon syötön hallinta olisi mahdollista.

Fronius tarjoaa inverttereidensä mukana maksuttoman energiatuotannon etäseurantasovelluksen, joka voidaan aktivoida esimerkiksi mobiililaitteeseen.

Lisätietoa inverteristä (Fronius Symo 3-20kW)

Paneelien kiinnitysjärjestelmä

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmien paneelien kiinnitysjärjestelmät  toimittaa saksalainen valmistaja Schletter, jolla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus aurinkosähköpaneelien kiinnitysjärjestelmien valmistuksesta. Jokaiselle aurinkosähköjärjestelmälle, kattomateriaalille ja -rakenteelle löytyy sopiva, alumiinista valmistettu kiinnitysjärjestelmä. Schletterin laadukkailla kiinnitysjärjestelmillä paneelien asentaminen käy vaivattomasti ja nopeasti.

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmien kokonaistoimitukset

SolarThor-aurinkosähköjärjestelmät on mahdollista tilata kokonaistoimituksena, jolloin SolarThor-aurinkosähköpaketin toimituksen hintaan lisätään asennuskustannukset sekä dokumentaatio (mikrotuotannon kytkentälomakkeen ja tarkastuspöytäkirjan täyttö).  


Lue lisää aiheista