Puutarhauutuudet 2017 - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Puutarhauutuudet 2017

Puutarhauutuudet 2017

Puutarhauutuudet 2017

Nurmikon Sammalsyöppö

Biolan Nurmikon Sammalsyöppö on ratkaisu sammaloituneiden nurmikoiden hoitoon. Se on orgaanis-mineraalinen lannoite, joka myös tuhoaa sammaleen. Sammalsyöppö saa sammaleen kuivettumaan ja ruskettumaan, muttei vahingoita nurmiheiniä tai muita kasveja. Sammalsyöpön hyötymikrobit yhdessä maaperän omien mikrobien kanssa hajottavat kuolleen sammaleen eikä mekaanista poistoa tarvita.

Sammalsyöpössä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet: Osa ravinteista on kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa ja osa ravinteista vapautuu hitaasti ja siten ylläpitää kasvua pidempään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines vilkastuttaa maaperän pieneliötoimintaa. Nurmikon Sammalsyöppö soveltuu kaikenlaisille nurmikoille.

 


Kesäkukkamulta

Biolan Kesäkukkamulta on luonnonmukainen erikoismulta parvekelaatikoihin, piharuukkuihin ja amppeleihin. Uuden Kesäkukkamullan biohiili sitoo itseensä vettä ja luovuttaa sitä hitaasti kasvien käyttöön mahdollistaen pidemmät kasteluvälit. Biohiili myös ehkäisee mullan liettymistä ja kovettumista. Murskatun kevytsoran ansiosta Kesäkukkamulta on ilmava ja kevyt. 

 


Yrttimaa

Biolan Yrttimaa on luonnonmukainen kasvualusta yrteille, salaateille, pikkuvihanneksille ja kukille. Yrttimaa sisältää kasvualustasammalta, joka on kotimainen uusiutuva luonnonmateriaali. Kasvualustasammal on ilmavaa, joten se parantaa juurten kasvua.

Yrttimaan säkki voidaan avata päältä yhtenäiseksi kasvatusaltaaksi ja kasvit voidaan kylvää siihen suoraan tai istuttaa taimina. Yrttimaa voidaan liittää myös Biolan Kastelualtaaseen, jolloin kasteluvälin voi pidentää jopa kolmeen viikkoon.

 

 


Lue lisää aiheista