resepti - Kreikkalainen salaatti - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Kuluttajaneuvonta: info@biolan.fi

Kreikkalainen salaatti

Kreikkalainen salaatti

Kreikkalainen salaatti tuo ruokapöytään välimerellisen tuulahduksen.

Kreikkalainen salaatti

Kreikkalainen salaatti tuo ruokapöytään välimerellisen tuulahduksen.

Valmistusohje

5 annosta

1 ruukku salaattia
3–4 tomaattia
½ kurkkua
1 paprika
1 pieni punasipuli
10 mustaa oliivia
150–200 g fetajuustoa
1 tl oreganoa

Kastike:
Simppeli salaatinkastike mieluusti oliiviöljyyn sekoitettuna

 

  1. Huuhtele ja suikaloi tai revi salaatti.
  2. Huuhtele tomaatit, kurkku ja paprika ja kuori sipuli.
  3. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi, sipuli ja paprika ohuiksi renkaiksi.
  4. Leikkaa kurkku sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi, samoin juusto, jos se ei ole valmiiksi paloina.
  5. Lado ainekset laakeaan salaattikulhoon ja ripottele pinnalle kämmenellä hienonnettua oreganoa.
  6. Sekoita salaatinkastike ja kaada salaatin päälle tai tarjoa erikseen.

Vinkki! Miedompi salaatti syntyy, jos vaihdat fetakuutioiden tilalle kotijuustokuutiot.

 

Lisää herkullisia reseptejä löydät:

martat.fi/reseptit

 

Kasvata kotona -yhteistyössä Martat ja Biolan.

                                

 


Lue lisää aiheista