Munakas keväisella kasvistäytteellä - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Keväinen munakas

Keväinen munakas

Munakas on helppo ja nopea ruoka, johon saat uutta makua kesän ensimmäisistä nokkosista ja kevätsipulista.

Keväinen munakas

Munakas on helppo ja nopea ruoka, johon saat uutta makua kesän ensimmäisistä nokkosista ja kevätsipulista.

Valmistusohje

2 hlölle

2-3 tomaattia
2-3 keitettyä perunaa
1-2 kevätsipulia tai pala purjoa
2-3 dl tuoretta nokkosta tai muita villivihanneksia
1-2 rkl öljyä
ripaus (valkosipuli)suolaa ja pippuria
5 munaa
5 rkl vettä
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 rkl margariinia tai voita
pinnalle: juustoraastetta

 

  1. Leikkaa tomaatit ja kuoritut perunat kuutioiksi ja sipuli renkaiksi.
  2. Kiehauta nokkoset vähässä vedessä, kaada vesi pois ja leikkaa suikaleiksi.
  3. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä.
  4. Paista perunakuutioita ja sipulia muutama minuutti, lisää nokkoset ja paista vielä hetki.
  5. Mausta seos (valkosipuli)suolalla ja pippurilla.
  6. Riko munat ja vatkaa niihin vesi muutamalla haarukanvedolla.
  7. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  8. Pane rasvanokare lämpimään paistinpannuun. Kun se ei enää sihise, lisää munamassa.
  9. Sekoita massaa muutamia kertoja pohjaa myöten. Kun munakas on reunoilta hyytynyt mutta keskeltä vielä kostea, kaada pinnalle nokkosperunaseos ja tomaattikuutiot.
  10. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

 

Lisää herkullisia reseptejä löydät:

martat.fi/reseptit

 

Kasvata kotona -yhteistyössä Martat ja Biolan.

                                

 


Lue lisää aiheista