resepti - Hyödynnä hiirenkorvia salaatissa - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Hiirenkorva-tomaatti -salaatti

Hiirenkorva-tomaatti -salaatti

Nyt hyödynnetään kevään ensimmäiset vihreät kasvinosat salaatissa. Koivun hiirenkorvat ja lipstikka raikastavat tomaattisalaatin.

Hiirenkorva-tomaatti -salaatti

Nyt hyödynnetään kevään ensimmäiset vihreät kasvinosat salaatissa. Koivun hiirenkorvat ja lipstikka raikastavat tomaattisalaatin.

Koivun hiirenkorvia voi kerätä syötäviksi niin kauan, kun ne ovat vielä supussa ja pehmeitä.

Valmistusohje

4 tomaattia
2 lipstikan lehdykkää
½ dl pieniä koivunlehtiä
hiven mineraalisuolaa
ranskalaista salaatinkastiketta

 

  1. Viipaloi tomaatit ja silppua lipstikanlehdykät.
  2. Laita ne kerroksittain salaattikulhoon ja pirskottele kerroksille vähän salaatinkastiketta ja mineraalisuolaa.
  3. Ripottele pienet koivunlehdet päällimmäiseksi kulhoon.
  4. Anna salaatin vetäytyä kylmässä noin tunnin ajan ennen tarjoilua.

Vinkki: Voit lisätä hoivun hiirenkorvia levitteisiin, smoothieihin ja salaatteihin tai napostella niitä sellaisenaan.

 

Lisää herkullisia reseptejä löydät:

martat.fi/reseptit

 

Kasvata kotona -yhteistyössä Martat ja Biolan.

                                

 


Lue lisää aiheista