Haemme joukkoomme operaatiopäällikköä - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Haemme joukkoomme operaatiopäällikköä

Haemme joukkoomme operaatiopäällikköä

Haemme joukkoomme operaatiopäällikköä

Kiinnostaisiko sinua työskentely raaka-ainetuotannon parissa? Meillä on nyt haussa Euraan

Operaatiopäällikkö, raaka-ainetuotanto

vastaamaan raaka-ainetuotantomme operatiivisista toiminnoista. Tuotantoalueemme sijaitsevat Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla, noin 20-80 km:n päässä Eurasta. Toimimme lisäksi Pohjois-Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla.

Millaiseen rooliin osaaja etsimme? Roolissasi tulet vastaamaan raaka-ainetuotannon, kuten  turvetuotantoalueiden vastuullisesta ja lupaehtojen mukaisesta tuotantotoiminnasta sekä suunniteltujen raaka-ainetarpeiden tuotannosta yhdessä urakoitsijakumppaneidemme kanssa. Tuotannon lisäksi vastaat raaka-aineiden toimituslogistiikasta tehtaallemme ja asiakkaillemme yhteistyössä sopimuskuljettajiemme kanssa. Tehtävässä liikut aktiivisesti kentällä.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • Nykyisten ja uusien tuotantoalueiden suunnittelu ja toiminnan ohjaaminen
  • Tuotanto- ja varastomäärien ja laadun seuranta sekä tiedon ylläpito järjestelmissä
  • Biolanin raaka-ainetuotantokaluston kunnossapidon organisointi ja hankinnat
  • Tuotantoalueilla tarvittavan laitekannan kehitysprojekteihin osallistuminen
  • Vesienkäsittelyrakenteiden ja -järjestelmien toimivuuden varmistaminen
  • Tuotantokustannusten seuranta ja hankinnat tuotantoalueiden tarpeisiin
  • Lupaehtojen toteutumisen seuranta ja viranomaisraportointi
  • Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Sidosryhmiäsi ovat mm. Biolan Groupin tuotanto ja tilauskeskus, urakoitsijat ja logistiikkakumppanit, palo- ja pelastus- sekä ympäristöviranomaiset

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa osaamis- ja kokemustaustaa. Olet työskennellyt vastuullisissa rooleissa esim. turvetuotannon, maanrakennuksen, maa-/metsätalouden tms. parissa. Urakoitsijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden toiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta on sinulle tuttua ja osaat tehdä tarvittavia päätöksiä itsenäisesti. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä osana työtäsi, kokemus suunnitteluohjelmista on eduksi. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä. Suomen kielen lisäksi tarvitset tehtävässä jonkin verran myös englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Saappaiden tulee ns. sopia jalkaasi ja kentällä liikkumisen tuntua mielekkäältä, oli alla sitten mönkijä tai muu maastokelpoinen ajoneuvo.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi 

Hae paikkaa alla olevan linkin kauttalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

 


Lue lisää aiheista