Cinderella –polttokäymälät nyt Biolanin valikoimissa - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Cinderella –polttokäymälät nyt Biolanin valikoimissa

Cinderella –polttokäymälät nyt Biolanin valikoimissa

Cinderella –polttokäymälät nyt Biolanin valikoimissa

Biolan vahvistaa asemaansa kotimaisilla kuivakäymälämarkkinoilla ja on laajentanut tuotevalikoimaansa käsittämään myös polttavat kuivakäymälät. Biolan on allekirjoittanut maaliskuussa maahantuontisopimuksen norjalaisen Cinderella EcoSolutions AS:n kanssa. Sopimus astui voimaan heti, ja tuotteiden toimitus Biolanin kautta on alkanut. 

- Cinderella on pitkäjänteisen tuotekehitystyön tuloksena saavuttanut merkittävän aseman pohjoismaisilla markkinoilla. Cinderellan tuotteet ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja markkinoilla kuluttajien toimesta luotettavimmiksi tunnustettuja. Cinderella-tuotteet sopivat hyvin yhteen Biolan-brändin kanssa, kertoo Biolanin myynti ja markkinointijohtaja Iikka Helin.

Biolan toimii nyt Cinderella-tuotteiden ainoana maahantuojana Suomessa ja vastaa tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, jakelusta ja huollosta.

- Valitsimme kumppaniksemme Biolanin, koska yritys on Skandinaavisilla kuivakäymälämarkkinoilla toimiva johtava, vakavarainen ja maineikas yritys. Biolanin ja Cinderella EcoSolutions AS:n osaaminen täydentää toisiaan. Biolanin laajojen jälleenmyyntikanavien kautta pääsemme luomaan menestyksekästä Cinderella-tuotteiden myyntiä, markkinointia ja huoltoa Suomen markkinoilla, kertoo Cinderella EcoSolutions AS:n toimitusjohtaja Gunhild Sjøvik.

 

 


Lue lisää aiheista