Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Avoimet työpaikat Biolanilla

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan?

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan?

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Biolan Groupiin kuuluva EcoMoss Oy on uusiutuvan suobiomassan tuotantoon erikoistunut edelläkävijäyritys, jonka asiakkaita ovat kasvualustoja valmistavat yritykset. Nyt haussa

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖ, suobiomassatuotanto

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Tehtävässä saat vastuullesi hyvään alkuun ja vahvaan kasvuun päässeen suobiomassatuotannon operatiivisen toiminnan kokonaisuudessaan. Vastuullasi on uusien keruualueiden kartoittaminen ja hankinta, viranomaisilmoitukset, keruutoiminnan johtaminen ja valvonta sekä urakoitsijayhteistyö, logistiset järjestelyt ja keruualueiden jälkihoito. Tuotantoalueemme sijaitsevat Pohjanmaalla ja Satakunnassa, tällä hetkellä mm. Seinäjoen alueella. Työ tapahtuu ns. kotikonttorilta käsin ja aktiivisesti maastossa liikkuen.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • Kartta- ja maastokartoitukset uusien tuotantoalueiden löytämiseksi
  • Yhteistyö maanomistajien kanssa ja maanvuokrasopimukset
  • Ennakkoilmoitukset viranomaisille ja luontoselvitykset yhdessä asiantuntijoiden kanssa
  • Urakoitsijayhteistyö: yhteistyösopimukset, keruutoiminnan johtaminen ja valvonta
  • Tuotantomäärien ja -laadun seuranta sekä tiedon ylläpito järjestelmissä
  • Tuotantokustannusten seuranta ja hankinnat tuotantoalueiden tarpeisiin
  • Kerätyn suobiomassa-aineksen logistiset järjestelyt asiakkaille yhteistyössä logistiikkakumppaneiden kanssa
  • Vastuu keruualueiden jälkihoidosta ja suobiomassakasvun uudelleen käynnistymisen varmistamisesta (mm. vesitaseen ja kosteuden seuranta)
  • Tuotantoalueilla tarvittavan laitekannan kehitysprojekteihin osallistuminen
  • Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten maa- ja metsäalan koulutusta tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Olet työskennellyt vastuullisissa rooleissa esim. turvetuotannon, maanrakennuksen, maa-/metsätalouden tms. parissa. Urakoitsijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden toiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta on sinulle tuttua ja osaat tehdä tarvittavia päätöksiä itsenäisesti. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä osana työtäsi, kokemus suunnitteluohjelmista on eduksi. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä. Suomen lisäksi tarvitset tehtävässä jonkin verran myös englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Sinulle yhteistyö ja verkostoituminen sidosryhmien kanssa on luontaista. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Saappaiden tulee ns. sopia jalkaasi ja kentällä liikkumisen tuntua mielekkäältä, oli alla sitten mönkijä tai muu maastokelpoinen ajoneuvo.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä osana kestävän kehityksen arvomaailmaa, yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja haluamme luoda hyvinvoivan työyhteisön. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Hae paikkaa 

 

 

 

 

Jos ei ole auki sinua kiinnostavaa paikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Avoimet hakemukset ovat voimassa vuoden ja otamme ne huomioon, kun meillä vapautuu työpaikkoja. 

Täytä avoin hakemus

 


Lue lisää aiheista