Avoimet työpaikat Biolanilla - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Avoimet työpaikat Biolanilla

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan?

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan?

LIIKETOIMINNAN VETÄJÄ, Kiertoravinne Oy

Mistä on kyse? Vastaamme Kiertoravinteella tällä hetkellä kuuden biokaasulaitoksen sivuvirtojen haltuunotosta, välivarastoinnin organisoinnista, logistiikasta sekä tuotteiden markkinoinnista ja toimittamisesta asiakkaille. Lähitulevaisuudessa toimintamme laajentuu voimakkaasti, jonka jälkeen meillä on tarjota kierrätyslannoitteita asiakkaillemme kymmenen biokaasulaitoksen sivuvirroista ympäri Suomen. Henkilöstömäärältämme yrityksemme on pieni, mutta toimintamme on laajaa ja merkityksellistä suomalaisen maatalouden kannalta. Toimintamme ytimessä onkin vahvasti kumppanitoiminta ja sidosryhmäyhteistyö.

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Tehtävässä pääset ottamaan vastuun Kiertoravinteen liiketoiminnasta, operatiivisesta toiminnasta ja sidosryhmäyhteistyöstä niin asiakkaiden kuin kumppaneidemmekin suuntaan, jatkuvaa kehittämistä unohtamatta. Vastaat myös myynnin ja markkinoinnin kehittämistä. Tehtävään sisältyy niin johtamista, toiminnallista vastuuta kuin hands on -tason tekemistä ja vaikuttamista. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa. Tehtävää on mahdollista hoitaa ns. kotikonttorilta käsin, mutta toivomme sinulla olevan mahdollisuus olla läsnä Euran toimipisteellämme noin 1-2 päivää viikossa.

Toivomme sinulta kaupallisen tai luonnonvara-alan koulutusta. Aiemman kokemuksen kautta olet saanut valmiudet liiketoiminnan ja operatiivisten toimintojen johtamiseen ja kehittämiseen kiertotalousalalla. Sinulla on kyky lähestyä asioita niin liiketoiminnallisista, taloudellisista kuin asiakasnäkökulmistakin. Olet tottunut kantamaan vastuuta ja pitämään langat käsissäsi. Osaat tehdä tarvittavia päätöksiä itsenäisesti.  

Työskentelet yrittäjähenkisesti ja urakoitsijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden toiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta on sinulle tuttua. Emme etsi johtajaa isolla J:llä, vaan henkilöä, joka käärii hihat ja on vahvasti mukana myös arjen operatiivisten tehtävien parissa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Sinulle yhteistyö ja verkostoituminen sidosryhmien kanssa on luontaista. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä osana kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

HAE PAIKKAA

 

TALOUSASIANTUNTIJA, maksuliikenne ja ostoreskontra

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työnkuvasi painopiste on maksuliikenteen hoitaminen koko Biolan Groupin osalta ja ostoreskontran hoitaminen nimettyjen yhtiöiden osalta. Ostoreskontraan liittyen huolehdit ostolaskujen kierrätyksestä, kohdistamisesta ja tietojen tarkennuksista kirjauksineen. Kuukausittain teet myös groupin sisäisten reskontrien saldonhallinnointia. Muita työtehtäviäsi ovat kirjanpidon päivittäiset rutiinitehtävät ja juoksevan kirjanpidon hoito yhden konsernimme pienemmän yhtiön osalta, kululaskujen maksaminen ja tiliöinti sekä tiimin kollegoiden tukeminen osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla taloushallinnon koulutus (merkonomi tai tradenomi) tai työkokemuksen kautta hankittu vastaava osaaminen. Sinulla on aiempaa kokemusta maksuliikenteen hoidosta ja reskontrasta sekä avustavista kirjanpitotehtävistä. Tulet hyvin toimeen sekä suomen että englannin kielellä ja excel-taitosi ovat hyvällä tasolla. Olet tottunut käyttämään taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on kiinnostusta myös järjestelmien pienimuotoiseen kehittämiseen. Työntekijänä olet tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen. Pidät rutiiniluontoisista työtehtävistä ja hyvän paineensietokykysi avulla langat pysyvät käsissäsi muuttuvissakin tilanteissa. Tartut työtehtäviisi proaktiivisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. 

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä osana kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja haluamme luoda hyvinvoivan työyhteisön. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
 

HAE PAIKKAA

 

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinua kiinnostavaa paikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Avoimet hakemukset ovat voimassa vuoden ja otamme ne huomioon, kun meillä vapautuu työpaikkoja. 

Täytä avoin hakemus

 


Lue lisää aiheista