Avoimet työpaikat Biolanilla - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Avoimet työpaikat Biolanilla

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan?

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan?

Biolan on suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä ja luo tuotteillaan uusia, vastuullisempia toimintatapoja. Biolanin tavoitteena on tehdä kasvattamisesta kestävää kierrätettyjen ja uusiutuvien raaka-aineiden avulla. 


Oletko luonnonvara-alan osaaja tai sellaiseksi haluava, joka haluaisi jättää jälkensä menestyvän perheyrityksen tarinaan? Meillä on nyt tarjolla merkityksellinen rooli tuotantotiimimme vahvistukseksi Euraan.

Raaka-ainekentän koordinaattori


Millaiseen rooliin osaajaa etsimme

Tehtävässä tulet toimimaan osana raaka-ainekenttä- ja laadunvalvontatoimintojen tiimiä. Vahvistat osaltasi raaka-aineiden hankintaa vastaamalla kotiinkutsuista ja tärkeimmistä raaka-ainevirroista, sekä ostettavien että omatuotantoraaka-aineiden osalta. Raaka-aineiden laadunvalvonta kuuluu tehtäväkuvaasi ja osallistut myös tuotekehityksen, toimintojen ja toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen osana tiimiä. Teet tiiviistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, turvetuotannon ja hankinnan kanssa ja raportoit työstäsi raaka-ainekentän päällikölle. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Eurassa. Työtehtävä on vakituinen.


Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Raaka-aineiden ostotilaukset ja kotiinkutsut
 • Saapuvien raaka-aineiden näytteenotto ja laadunvalvonta
 • Raaka-aineiden hankintamäärien ja kenttätoimintojen suunnitteluun osallistuminen valmistusennusteen perusteella
 • Inventointi, varastomäärien seuranta
 • Laatusertifiointiin liittyvän prosessin seuranta
 • Toimintojen ja toiminnanohjausjärjestelmän (Visma L7) kehittäminen
 • Hukan minimointi

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa osaamis- ja kokemustaustaa. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli sinulla on aiempaa tuntemusta kasvualustoista, kasvualustatuotannossa käytettävistä orgaanisista raaka-aineista ja näiden laatuvaatimuksista. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä osana työtäsi ja kokemus tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä on eduksi.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen ja järjestelmällinen. Saappaiden ja työhanskojen tulee ns. sopia päällesi, eli työssäsi tulet myös jalkautumaan toimiston ja laboratorion ulkopuolelle.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi
Hae tehtävään ”Hae paikkaa”-linkkiä klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Hae paikkaa

 


 

Biolan Groupiin kuuluvan Kiertoravinne Oy:n tavoitteena on peltojen kasvukunnon kokonaisvaltainen parantaminen kestävästi ja ympäristöä säästäen. Kiertoravinne toimittaa biokaasulaitosten ja teollisuuden sivuvirtoina syntyviä ravinnetuotteita maatalouden sekä teollisuuden käyttöön. Meillä on nyt tarjolla merkityksellinen ja monipuolinen rooli, jossa pääset olemaan uuden äärellä ja jalkauttamaan kiertotalouden mahdollisuuksia asiakkaillemme.

Tuotepäällikkö

Tehtävässä tulet vahvistamaan pientä osaavaa tiimiämme, joka kuitenkin tekee laajaa ja merkityksellistä työtä suomalaisen maatalouden kannalta. Vastaamme Kiertoravinteella tällä hetkellä seitsemän biokaasulaitoksen sivuvirtojen haltuunotosta, välivarastoinnin organisoinnista, logistiikasta sekä tuotteiden/sivuvirtojen markkinoinnista ja toimittamisesta asiakkaille. Lähitulevaisuudessa toimintamme laajentuu voimakkaasti, jonka jälkeen meillä on tarjota kierrätyslannoitteita asiakkaillemme kymmenen biokaasulaitoksen sivuvirroista ympäri Suomen. Kyse on huomattavista materiaalivirroista, joten toimintamme ytimessä onkin vahva kumppanitoiminta ja sidosryhmäyhteistyö.

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Tuotepäällikkönä vastaat kumppanimme Oulussa, Kuopiossa ja Kouvolassa sijaitsevien biokaasulaitosten sivuvirroista sisältäen niiden tuotehallinnan, myynnin, logistiset operaatiot sekä kumppani- ja asiakasyhteistyön.  Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa. Tehtävää on mahdollista hoitaa ns. kotikonttorilta käsin, mutta toivomme sinulla olevan mahdollisuus käydä aika ajoin myös Euran toimipisteellämme. Vastuualueesi huomioiden hyviä sijaintipaikkakuntia sinulle voisi löytyä Pohjois-Pohjanmaalta tai esim. Keski-Suomesta.

Arjen työtehtäviäsi omalla vastuualueellasi ovat (Oulu, Kuopio, Kouvola):

 • Myynti- ja asiakkuudenhallinta
  • Tuotteiden ja palveluiden myynti ja asiakassuhteiden kehittäminen
  • Uusien asiakkaiden ja mahdollisuuksien kartoittaminen
  • Kierrätyslannoitteiden mahdollisuuksista ja hyödyistä viestiminen tapaamisin ja eri sidosryhmätapahtumiin osallistuen
  • Alueen kannattavuuden seuranta ja kehittäminenTuotehallinta
 • Tuotehallinta
  • Oman vastuualueen tuotteiden ja palveluiden ylläpito, kehitys ja elinkaaritoiminnot
  • Osallistuminen yrityksen tuotekehitykseen, edunvalvontaan ja sidosryhmäyhteistyöhön
 • Operatiiviset tehtävät
  • Tuotantomäärien, materiaalivirtojen ja -laadun seuranta
  • Varastoinnin seuranta ja ohjaaminen
  • Kuljetusten ja logistiikan järjestelyt
  • Kiertoravinteiden toimitus- ja levityspalveluihin liittyvän urakoitsijatoiminnan organisointi
 • Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö omalla vastuualueella
  • Biokaasulaitokset ja muut teolliset toimijat
  • Kuljetus-, logistiikka ja -urakointiyritykset sekä muut kumppaniyritykset
  • Luonnonvara- ja kiertotalousalan edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestöt

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta, materiaalilogistiikan tai luonnonvara-alalta. Olet toki voinut hankkia vastaavan osaamisen myös kokemuksen kautta. Olet myynnillinen ja asiakasrajapinnassa viihtyvä sekä toimivat yhteistyösuhteet sidosryhmiin rakentava. Sinulla on myös kyky analysoida ja kehittää liiketoiminnan kannattavuutta alueellasi. Tuot aktiivisesti ideoita tuotekehityksemme tueksi kentältä saamasi palautteen pohjalta. Olet organisointitaitoinen ja kykenet hallitsemaan mittavia materiaalivirtoja.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Sinulle yhteistyö ja verkostoituminen sidosryhmien kanssa on luontaista. Pystyt ratkaisemaan ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä osana kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.
 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään ”Hae paikkaa”-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Hae paikkaa

Yhdistämällä kolmen yrityksen osaamisen Kiertoravinne Oy muodostaa maataloutta ja teollisuutta valtakunnallisesti palvelevan kokonaisuuden, joka pystyy vastaamaan kattavasti kasvavaan kierrätyslannoitteiden kysyntään. Kiertoravinne Oy sai alkunsa, kun Biolan, Gasum ja Pöytyän Maanparannus yhdistivät voimansa syksyllä 2022. Lue lisää: www.kiertoravinne.fi


Lue lisää aiheista