Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Avoimet työpaikat Biolanilla

Avoimet työpaikat Biolanilla

Avoimet työpaikat Biolanilla

Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme? 

Haemme nyt 

Kahta PYÖRÄKUORMAAJAN KULJETTAJAA

Haemme pyöräkuormaajan kuljettajia kompostointi- ja kuivaamotoimintoihin. Valtaosa työstäsi on pyöräkuormaajalla operointia. Otat vastaan ja purat raaka-ainekentälle saapuvia raaka-aineita. Lisäksi huolehdit pyöräkuormaajan käyttäjäkohtaisista huoltotoimista. Toimit aktiivisessa yhteistyössä raaka-ainekentän henkilöstön, urakoitsijakumppaneidemme ja tuotantohenkilöstömme kanssa.

Kompostointitoiminnoissa pyöräkuormaajan kuljettajana suoritat raaka-aineiden käsittelyitä ja eri materiaalien seostuksia. Raaka-ainekentältä kuljetat raaka-aineita kompostointihalliin ja kompostointiaumoihin sekä kompostoituneet raaka-aineet takaisin raaka-ainekentälle tai tuotannon prosesseihin.

Kuivaamotoiminnoissa pyöräkuormaajan kuljettajana siirrät raaka-ainetta kuivaamohalliin prosessoitavaksi. Pyöräkuormaajalla operoinnin lisäksi työtehtäviisi sisältyy kuivaamohallissa seuraavia työtehtäviä: raaka-ainetäytöt kuivureihin, lisäaineiden täyttö raaka-aineeseen reseptiikan mukaisesti ja materiaalin rakeistaminen.  

Kummassakin tehtävässä edellytämme aiempaa kokemusta työskentelystä pyöräkuormaajalla ja ammattitaitoa operoida turvallisesti ja tehokkaasti ahtaissa ympäristöissä. Tärkeää on myös kykysi huolehtia muista työ- ja paloturvallisuuteen liittyvistä asioista. Omaat perustaidot tietokoneen käytöstä. Olet työtavoiltasi huolellinen ja tarkka sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Osaat toimia myös aktiivisesti vuorovaikutuksessa työyhteisömme kanssa. Sinulle hyvin hoidettu työ on kunnia-asia.

Tutustu ja hae paikkaa:

Pyöräkuormaajan kuljettaja, kompostointitoiminnot

Pyöräkuormaajan kuljettaja, kuivaamotoiminnot


KEHITYSINSINÖÖRIÄ (Kaizen, Lean)

vastaamaan Biolan Groupin Euran tuotantolaitosten kehityshankkeiden suunnittelusta, eteenpäinviennistä ja seurannasta. Tulet työskentelemään avainroolissa erityisesti tuotantomme jatkuvan parantamisen parissa Kaizen ja muita Lean menetelmiä hyödyntäen. Aloitat työsi Biolan Groupiin kuuluvan Favorit Tuotteen kanssa, jossa on jo ensiaskeleet otettu esiselvityksineen. Työskentelet pääsääntöisesti Favoritin hankkeiden parissa noin vuoden ajan ja sen jälkeen otat laajemmin vastuullesi koko Biolan Groupin tuotanto-organisaatioiden kehittämisen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä esimiesten, johdon, työntekijöidemme sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulla olevan soveltuva teknisen alan koulutus ja aiempaa kokemusta Kaizen ja muiden Lean menetelmien soveltamisesta tuotannollisissa toimintaympäristöissä. Tunnet Lean metodologiaa sekä teoreettiselta viitekehykseltä että käytännössä. Sinulla tulisi olla kyky hallita tehokkaasti useampiakin kehityshankkeita kerrallaan ja taito priorisoida ja rytmittää työtehtäväsi vaikutuksia aikaansaadaksesi. Yhteistyö kansainvälisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet energinen, innostava ja toimivat yhteistyösuhteet sidosryhmiisi rakentava tiimipeluri. Tartut reippaasti haasteisiin ja lähdet aktiivisesti edistämään asioita ne myös loppuun asti saattaen. Sinussa on sopivasti myös modernia johtajuutta, joka kehityshankkeissa saa osallistujat aktivoitumaan yhteistyöhön yhteisen tavoitteen eteen. Kehittäjänä et myöskään unohda oman osaamisesi ylläpitämisen tärkeyttä.

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa.


AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ Novarbolle

työskentelemään kotimaan myynnissämme ja antamaan panoksesi kasvustrategiamme tueksi ja vauhdittajaksi. Keskityt erityisesti kasvualustatuotteiden ja lannoitteiden myyntiin ammattimaisesti toimiville kasvihuoneille, kukka-, taimi- ja metsätaimitarhoille sekä luomuviljelijöille. Teet myyntiä sekä uusien asiakkaiden että vastuullesi nimettyjen nykyisten asiakkaidemme parissa. Arjessa olet aktiivisesti kontaktissa asiakkaisiin niin tapaamisin kuin eri viestivälinein. Laadit tarjouksia ja sopimuksia kertakaupoista vuosisopimuksiin. Osallistut tuotevalikoimamme tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden sekä innovaatioiden markkinointiin asiakkaillemme. 

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus (esim. hortonomi, agronomi) tai kokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa puutarha-alan sekä viljelymenetelmien ja -tapojen tuntemus. Tärkeintä on valmiutesi ja halukkuutesi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä sekä tarjota asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat ratkaisut yhdessä kanssamme. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. 

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa


OSTAJAA

vahvistamaan osto- ja hankitatiimiämme. Tulet työskentelemään operatiivisen ostamisen parissa ja huolehdit aktiivisesti ostovastuullasi olevien raaka-ainekomponenttien, muoviraaka-aineiden sekä tuotanto- ja pakkausmateriaalien ostoista. Sinulla on keskeinen rooli hankintaehdotusten, ostotilausten, tilausvahvistusten ja hankintasopimusten tietojen käsittelyssä sekä järjestelmien kehittämisessä. Ylläpidät tarvittavia ostotietoja järjestelmissämme, valvot toimitusten etenemistä ja vastaat laadukkaan ostoprosessin toteutumisesta. Olet tiiviissä yhteydessä toimittajiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Työhösi kuuluu ostamisen lisäksi mm. aikataulujen seurantaa, tuoterekisterin ja varastosaldojen hallintaa sekä raportointia.

Toivomme sinulla olevan kyseiseen tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Henkilönä olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen vastuunkantaja, joka tarttuu toimeen oma-aloitteisesti. Työtehtävissäsi olet tarkka, järjestelmällinen ja palvelualtis. Viihdyt hyvin niin rutiini- kuin haastavimpienkin tehtävien parissa. Työotteesi on analyyttinen ja sinulta löytyy neuvottelutaitoa sekä priorisointikykyä. Sinulla on myös kyky ja halu oppia uutta sekä kehittää osaamistasi.

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa


TEKNINISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ (kiinteistö- ja tuotantotekniikka)

Roolissasi tulet vastaamaan tuotannon investointiprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta sekä kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan kunnosta ja ylläpidosta. Tuotantolinjamme lannoite- ja kasvualustapuolella koostuvat seulonta- ja pakkauslinjoista, lannan kuivaus- ja rakeistuslinjasta, kompostointireaktoreista sekä kasvualustalevylinjasta. Ympäristötuotetehtaalla on kokoonpanon lisäksi muovituotteiden valmistusta rotaatiovalu- ja ruiskupuristuskoneilla. Kiinteistökokonaisuuteemme kuuluu ainutlaatuinen pääkonttorimme, tehdasrakennus, lähettämö, varasto, syöttöasemat, komposti- ja raaka-ainehallit sekä tytäryhtiömme Favorit Tuotteen tehdasrakennus. Sidosryhmiisi kuuluvat kiinteistöjen avainhenkilöstö, huolto- ja kunnossapitokumppanimme, eri viranomaiset ja investointiprojektien suunnittelu- ja toimittajakumppanit. Raportoit tehtävässä tuotanto- ja logistiikkajohtajalle.

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä.


 

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet kaikkien hakujen osalta:

Lisätietoja tehtävistä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi


Lue lisää aiheista