Auringon voimaa WinNovan Tähteen Asuntomessuilla - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Auringon voimaa WinNovan Tähteen Asuntomessuilla

Auringon voimaa WinNovan Tähteen Asuntomessuilla

Auringon voimaa WinNovan Tähteen Asuntomessuilla

Biolan Ekoasuminen Oy toimitti aurinkosähköjärjestelmän Porin Asuntomessujen WinNovan Tähti -kohteeseen. 

Kuuntele videolta Ekoasumisen Suvi Karirinteen terveiset messukohteesta:

 

WinNovan Tähti on opiskelijavoimin rakennettu paikallisen yhteistyön taidonnäyte. Se on uusiutuvaa energiaa hyödyntävä kaksikerroksinen, platform-menetelmällä rakennettu puutalo. Kohde on rakennettu pääosin WinNovan opiskelijatyönä ja niin rakentamisen kuin sisustuksenkin yksityiskohdissa näkyy vahvasti paikallisten yritysten luovuus ja ammattitaito ja erottuu muista kohteista erityisesti värikkyydellään. 

WinNovan Tähden kantavia teemoja ovat persoonallisuus ja kodikkuus sekä maanläheisyys ja satakuntalaisuus. Kohteen pohjaratkaisu on erittäin ”soljuva”. Vaikka asunnossa on neliöitä noin 250, sisällä vallitsee kuitenkin kodikas tunnelma. 

Opiskelijat ovat olleet mukana kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa alusta asti. WinNovan Tähden suunnitelmien 3D-mallinnus videoineen ja lupapiirustuksineen on toteutettu opiskelijatyönä. Maarakennusalan opiskelijat olivat mukana jo pohjatöiden teossa viime keväänä, kun rakentaminen käynnistyi. Myös tontin vesijohdot ja viemäröinnit on hoidettu opiskelijavoimin, sen jälkeen talon ja saunarakennuksen pohjatyöt, salaojitukset sekä tontin kaapelointityöt, täytöt ja tasoitukset sekä nurmikon pohjatyöt. Lisäksi iso joukko eri alojen opiskelijoilta mm. rakennusalan, sähköalan ja pintakäsittelyn opiskelijoita sai harjoitella alansa työtehtäviä WinNovan Tähdessä.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Porissa Karjarannassa 6.7. - 5.8. Biolan Ekoasumisen asiantuntijat ovat tavattavissa WinNovan tähdessä.

Tervetuloa!Tutustu Biolan Ekoasumisen aurinkoenergiavalikoimaan.

WinNovan Tähti Asuntomessukohde


Osallistu arvontaan ja voita liput Porin Asuntomessuille kampanja on päättynyt 8.7. Kaikkien vastaajien kesken arvoimme 3 kpl kahden hengen lippupaketteja, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn asuntomessuille. Tieto voitosta ja sen sisällöstä kerrotaan voittajalle henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

  • Miia Lehtinen    
  • Liisa Sihvola
  • Kaisu Jussila

 


Lue lisää aiheista