Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)


 

Uusi Ekoasumisen myymälä Turussa.

 

Uusi Ekoasumisen myymälä Turussa.

Kestävän kehityksen valintoja asumiseen

Biolan Ekoasumisen avasi näyttely- ja myyntitilan 1.3.2019 Turkuun Länsi1-kauppakeskukseen.

Uudessa myymälässä keskitytään aurinkoenergiaratkaisujen, vedenpuhdistukseen liittyvien tuotteiden sekä Cinderella-polttokäymälöiden esittelyyn ja myyntiin.

Myymälä palvelee Länsi1 -kauppakeskuksessa

Biolan Ekoasumisen uusi näyttely- ja myyntitila avautui 1.3.2019 Länsi1-kauppakeskukseen Turkuun. 

Avoinna
ti-pe klo 9-17
la klo 9-15
ma ja su suljettu

Uudessa myymälässä keskitytään aurinkoenergiaratkaisujen, vedenpuhdistukseen liittyvien tuotteiden sekä Cinderella-polttokäymälöiden esittelyyn ja myyntiin.

Tervetuloa! 

 

Valitse jätevesijärjestelmä tarpeen mukaan

Jätevesijärjestelmän suunnittelu alkaa kohteen kartoituksella. Jos kiinteistöä ei ole mahdollista liittää kunnalliseen järjestelmään, kartoitetaan millainen järjestelmä soveltuu kyseisen kiinteistön ja sen asukkaiden käyttöön. Jätevesijärjestelmäksi on olemassa useita, toiminnaltaan, puhdistusmenetelmältään ja -tehokkuudeltaan erilaisia ratkaisuja. 

Yhdessä asiantuntijan kanssa valitaan kohteen vaatimukset täyttävä järjestelmä. Biolan Ekoasumisen jätevesijärjestelmien joukosta löytyy jokaiseen käyttökohteeseen ja tarpeeseen sopiva vaihtoehto, niin jokapäiväiseen kuin vapaa-ajan käyttöönkin.

Lue lisää jätevesijärjestelmän valinnasta

Uusi jätevesiasetus astuu voimaan 2019

Laadukkaat SolarThor -järjestelmät suoraan maahantuojalta

Biolan Ekoasuminen Oy kehittää aurinkoenergiaratkaisuja Suomen vaativiin olosuhteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaita ratkaisuja. SolarThor-tuoteperheemme tuo aurinkolämmön ja -sähkön helposti ulottuvillesi niin omakotitaloon kuin vaativimpiinkin kohteisiin. 

SolarThor-tuotteiden laatu syntyy maailman parhaimpien valmistajien tuottamana. Paneelien tuotetakuu on 15 vuotta ja tehotuottotakuu 25 vuotta.

Toteutamme myös suuret aurinkosähköjärjestelmät teollisuuden, kaupan ja maatalouden tarpeisiin. Suuremmat aurinkosähköjärjestelmät suunnittelemme aina kohdekohtaisesti.

Lataa aurinkosähköesite tästä  |  Lataa aurinkolämpöesite tästä

Kysy lisää  Tutustu tuotteisiin

Hyödynnä aurinkoa mökin kuivatukseen

Tuntuiko kesämökki talveen jälkeen kostealta tai peräti tunkkaiselta? Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Parempi sisäilma aurinkoilmakeräimellä

Aurinkopuhallin on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla lämmittää tiloja ilmaiseksi pelkän auringonvalon avulla. Sähköliitäntää ei tarvita.

Lue lisää. 

Polttokäymälä on moderni ja vaivaton ratkaisu

Polttokäymälässä virtsa ja ulosteet poltetaan korkeassa lämpötilassa. Lopputuloksena on pieni määrä tuhkaa. Cinderella Eco Solution on markkinoiden johtava yritys, joka on valmistanut polttokäymälöitä Norjassa vuodesta 1999. Käymälät ovat käyttövarmoja laatutuotteita, jotka toimivat useimmissa olosuhteissa. Laadukas, turvallinen ja hajuton polttokäymälä, jonka käyttö ei vettä, viemäriä tai säiliötä. Lopputuotteena syntyy vain pieni määrä tuhkaa. Cinderellan sisäänrakennettu ohjelmisto mukauttaa ja optimoi polton suhteessa jätteen määrään, mikä tehostaa energiankäyttöä. Cinderellan kapasiteetti on suurempi kuin muiden polttokäymälöiden.

Lue lisää 

Ota yhteyttä:

Myymälä: Kauppakeskus Länsi1
p. 040 158 9925
Viilarinkatu 5, Turku (Avaa kartta)
 

Samuli Sievi-Korte, tekninen myyjä 
samuli.sievi-korte@biolan.fi
p. 040 158 9925

Matti Hakala, toimitusjohtaja
matti.hakala@biolan.fi
p. 0500 621 574

Juha Heikkinen, myyntipäällikkö
juha.heikkinen@biolan.fi
p.. 0400 700 503


 

 


Tutustu Ekoasumisen tuotteisiin