Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

AquaThor 310
AquaThor 310

AquaThor puhdistaa lähes minkä tahansa Suomesta löytyvän luonnonveden erinomaiseksi juoma- ja käyttövedeksi käänteisosmoosin avulla, ilman kemikaaleja. Laitteeseen integroitu tehokas jakelupumppu toimittaa puhdistetun veden rakennuksen vesiverkostoon. Voit ottaa raakaveden kaivosta, merestä, järvestä tai muusta lähteestä.

Laitteeseen saa optiona lisäksi integroidun UV-puhdistimen. Myös säiliökapasiteetin kasvattaminen on mahdollista.

Laitteessa käytetään patentoimaamme teknologiaa, jolla veden puhdistus tapahtuu erittäin energiatehokkaasti ja jolla laite on saatu täysin säätövapaaksi. Kompaktin rakenteensa ja muotoilunsa avulla laite on erittäin tilatehokas. Käytettävät materiaalit ja komponentit ovat koeteltuja ja luotettavia.

Laitteen kapasiteetti riittää vaativaan perhekäyttöön. Sillä saat puhtaan veden saunaan, suihkuihin, keittiöön, astianpesukoneelle, pyykkikoneelle jne.

Laite on kehitetty ja valmistettu Suomessa. AquaThor 310 on kehitetty nimenomaan omakotitalokäyttöön, mutta sopii toki vaativiin vapaa-ajan asuntoihinkin tai muihin kohteisiin. 

TEKNISET TIEDOT: 
Koko: 79cm x 110cm x 104cm
Tuotto: 250 l/h
Kulutus: max 1500W
Puhdasvesisäiliö: 310 l
Ääni: n. 55dBA käytössä


Aiheeseen liittyviä tuotteita

AquaThor 200

Laadukas suomalainen AquaThor Talousvettä kaikista luonnonvesistä Huoleton käyttää  Säästät ympäristöä, aikaasi ja rahaa   AquaThor-esite (pdf)

AquaThor 1000

AquaThor puhdistaa lähes minkä tahansa Suomesta löytyvän luonnonveden erinomaiseksi juoma-, käyttö- tai prosessivedeksi käänteisosmoosin avulla, ilman...

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kysymyksiä ja vastauksia AquaThor -vedenpuhdistuslaitteesta

Usein kysyttyjä kysymyksiä AquaThorista ja sen toiminnasta. (Lähde Finnvoda) Miten laite puhdistaa veden juomakelpoiseksi? Puhdistus tapahtuu täysin...