Genvägar

Bläddra bland produkter

Läs artiklar om trädgårdsskötsel

Läs artiklar om ekoboende


Hitta närmaste Biolan-återförsäljare

Sök återförsäljare


Biolan Oy – huvudkontor

Besöksadress: Lauttakyläntie 570, FI-27510 Eura
Postadress: PB 2, FI-27501 Kauttua, öppet vardagar: 8–16
info@biolan.fi

Ekomestarit – ekoasumisen palvelut

Biolan Ekoasumisen valtuutetut asentajat, Biolan Ekomestarit, ovat ekoasumisen ammattilaisia.

Biolan Ekomestari on Biolan Ekoasumisen yhteistyökumppani jätevesijärjestelmien, kuivakäymälöiden, kompostoinnin ja aurinkoenergian suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Biolan Ekomestari toteuttaa projektin kuin projektin asiantuntemuksella ja luottamuksella alusta loppuun.

Suunnittelu

Biolan Ekomestari tulee asiakkaan luo tekemään veloituksettoman kartoituskäynnin kyseessä olevalle kiinteistölle, auttaa valitsemaan kohteeseen oikeanlaisen jätevesijärjestelmän, sekä tarvittaessa laatimaan asetuksen mukaisen kiinteistökohtaisen jätevesisuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Laadukas suunnitelma takaa huolettoman, toimivan ja lainsäädännön täyttävän laitteiston kiinteistöllä vuosikymmeniksi eteenpäin. Sekä säästää huomattavia summia investoinneissa ja käyttökustannuksissa.

Toteutus

Suunnitelman toteutuksesta huolehtii koulutettu ja ammattitaitoinen Biolan Ekomestari. Näin varmistamme, että asennus toteutetaan tehdyn suunnitelman mukaisesti. Biolan Ekomestari toimii avaimet käteen-periaatteella ja opastaa henkilökohtaisesti käyttöönotossa. Helppoa ja huoletonta!

Ylläpito

Biolan Ekomestari tuntee myymänsä tuotteet ja hallitsee asentamansa järjestelmät. Hän myös pystyy vastaamaan käyttöönottoon tai ylläpitoon liittyviin kysymyksiin. Mahdolliset takuuasiat hoituvat myös hänen kauttaan. Kaikilla Biolan jätevedenpuhdistamoilla on viiden vuoden takuu. Biolan Ekomestarin kautta on myös mahdollista solmia vaivaton huolenpitosopimus. 

Biolanin valtuutetut Ekomestarit löydät alla olevasta kartasta

Kirjoita paikkakuntasi nimi, osoite tai postinumero hakukenttään ja valitse kuinka suurelta alueelta haluat etsiä Ekomestareita ja paina Hae Ekomestarit. Painamalla kartassa olevista punaisista merkeistä löydät Ekomestareista vielä tarkempia tietoja.

 

Ekomestarit Extranet

 

Biolan Ekoasuminen Oy
on ekologisen asumisen ratkaisujen asiantuntija.

Tutustu yritykseen

 

 

Finansiering

Vi erbjuder en omfattande finansieringstjänst för flexibel anskaffning av våra produkter i samarbete med Santander Consumer Finance Oy.


Läs mer om finansiering