Blogi - Siemennäkkäri – helppo ohje - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Siemennäkkäri raejuustolla ja ruohosipulilla
Siemennäkkäri raejuustolla ja ruohosipulilla

20.1.2016

Siemennäkkäri – helppo ohje

Somessa on jo jonkin aikaa pöhisty siemennäkkäristä, mutta itseltäni sen kokeileminen oli jäänyt tähän asti. Eilen otin viimein asiakseni tutkia asiaa tarkemmin vain todetakseni, että eihän tämän yksinkertaisempaa ”leipomista” ole! Lopputuloskin oli niin kielen mukanaan vievä, että resepti on ihan pakko varmaan opetella ulkoa…Facebookissa sen verran moni pyysi reseptiä, että nostanpa sen nyt myös tänne, kannattaa kokeilla!

Ainekset:
  • 1 ¾ dl auringonkukansiemeniä
  • 1 dl seesaminsiemeniä
  • ½ dl pellavansiemeniä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1 tl merisuolaa
  • 3 kananmunaa
 
Tee näin:
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle mahdollisimman ohueksi levyksi.
  2. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.
  3. Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen paloiksi. Jäähdytä ritilän päällä.

Ohjetta on helppo varioida sen mukaan, mitä siemeniä kaapista kulloinkin sattuu löytymään.

Ja se millä näkkärin päällystää, onkin sitten jo ihan toinen juttu! Kokeile raejuuston ja ruohosipulin kera, toimii!