HVS-kampanja - Biolan

Oikopolut

Selaa tuotteita

Lue puurhanhoidon artikkeleita

Lue ekoasumisen artikkeleita


Etsi lähin Biolan-jälleenmyyjäsi

Jälleenmyyjähaku


Biolan Oy – pääkonttori

Käyntiosoite: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Postiosoite: PL 2, 27501 Kauttua, avoinna arkisin: 8–16

Jälleenmyyjille

Tilauspalvelu: (02) 5491 666, arkisin klo 8–16,myynti@biolan.fi

Kuluttajille: 

Tuoteneuvonta puhelimitse: 0600 16999, arkisin klo 9–12 (50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu)

Jätevesiasiat kuntoon nyt

Jätevesien puhdistamisen tavoitteena on suojella ihmistä ja luontoa sekä säästää luonnonvaroja. Oikealla jätevesien käsittelyllä ehkäistään niiden päätyminen läheisiin kaivoihin, pohjaveteen tai vesistöihin. Kun ravinteet kerätään vedestä uudelleen hyödynnettävään muotoon ja puhdistettu vesi voidaan päästää turvallisesti luontoon. 

Biolan Ekoasuminen tarjoaa laajan valikoiman jätevesijärjestelmiä eri tarpeisiin. Tutustu kampanjaan ja tuotteisiimme, ja osallistu samalla arvontaan. Voit voittaa Biolan Harmaavesisuodatin Lightin tai SolarVenti (SV3) aurinkopuhaltimen. 

PYYDÄ TARJOUS JA OSALLISTUT ARVONTAAN

Valitse jätevesijärjestelmä tarpeen mukaan

Jätevesijärjestelmän suunnittelu alkaa kohteen kartoituksella. Jos kiinteistöä ei ole mahdollista liittää kunnalliseen järjestelmään, kartoitetaan millainen järjestelmä soveltuu kyseisen kiinteistön ja sen asukkaiden käyttöön. Jätevesijärjestelmäksi on olemassa useita, toiminnaltaan, puhdistusmenetelmältään ja -tehokkuudeltaan erilaisia ratkaisuja. 

Yhdessä asiantuntijan kanssa valitaan kohteen vaatimukset täyttävä järjestelmä. Biolan Ekoasumisen jätevesijärjestelmien joukosta löytyy jokaiseen käyttökohteeseen ja tarpeeseen sopiva vaihtoehto, niin jokapäiväiseen kuin vapaa-ajan käyttöönkin.

Lue lisää jätevesijärjestelmän valinnasta

Uusi jätevesiasetus astui voimaan 2019

Jätevesien käsittelyä koskeva lainsäädäntö uudistui huhtikuussa 2017 ja siirtymäaika päättyi 31.10.2019. Luokitellulla pohjavesialueella tai enintään 100 metrin päässä vesistöstä sijaitsevan rakennuksen jätevesijärjestelmä on nyt oltava kunnossa.  

Ympäristönsuojelulain keskeisimmät muutokset

  • 100 metrin sääntö. Tiukemmat määräykset koskevat kiinteistöjä, jotka sijaitsevat alle sadan metrin päässä vesistöstä tai muuten herkästä alueesta, esimerkiksi pohjavesialueesta. 
  • Määräaika. Siirtymäaika päättyi 31.10.2019. 
  • Ikävapautus. Jos asuu kiinteistöllä vakituisesti ja on syntynyt 9.3.1943 tai ennen sitä, voi saada vapautuksen jätevesien käsittelyn tehostamisesta.
  • Rantamökeille jätevesiremontteja. Tiukemmat ohjeet koskettavat kaikkia rantatonttien kesämökkejä. Uusi laki tietää vähintään pikkukunnostusta jopa 100.000 rantakiinteistölle lähivuosien aikana.
  • Uusille kiinteistöille ei muutoksia. Vuoden 2004 jälkeen rakennetuilla kiinteistöillä perustason vaatimukset on toteutettu jo rakentamisvaiheessa.
  • Uusi laki asettaa vain vähimmäisvaatimukset. Kunta voi ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja antaa perustason puhdistusvaatimusta tiukempia määräyksiä. 

Lue lisää 

Hyödynnä tarjoukset verkkokaupassamme

Biolan Ekoasumisen verkkokaupasta saat lokakuun loppuun saakka kaikki harmaavesisuodattimet rahtivapaasti kotiin toimitettuna. Harmaavesisuodatin Basicin, Harmaavesisuodatain 70:n ja Harmaavesisuodain 125:n ostajalle lämmityskaapeli kaupan päälle.

Löydä alueesi Ekomestari 

Tutustu tuotteisiin

Biolan Ekoasuminen tarjoaa laajan valikoiman jätevesijärjestelmiä eri tarpeisiin. Biolan Harmaavesisuodattimet soveltuvat jäteveden puhdistukseen erilaisissa kohteissa. Ne voidaan asentaa maan päälle, ja tuotteiden käyttö ja huolto on vaivatonta. 

Tutustu tuotteisiin

 

 

ARVONTA

Pyydä tarjous kampanjatuotteista ja osallistu arvontaan. Kampanja on päättynyt.

Jätevesikampanja on käynnissä koko kesän ajan (8.6. – 31.8.). Pyydä tarjous, niin valitsemme tarpeisiisi sopivan järjestelmän, ja teemme siitä tarjouksen.

Pyytämällä tarjouksen alla olevalla lomakkeella, osallistut arvontaan, jonka palkintona on vaihtoehtoisesti Biolan Harmaavesisuodatin Light tai SolarVenti aurinkoilmapuhallin (SV3). Arvonnan säännöt.Tutustu tuotteisiin